Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ignitis grupės“ investicinės apžvalgos nuo šiol bus prieinamos ir mažmeniniams investuotojams

Estijos investicinių apžvalgų bendrovė „Enlight Research“, teikianti apžvalgas mažmeniniams ir instituciniams investuotojams, „Ignitis grupę“ įtraukė į savo apžvelgiamų bendrovių sąrašą. Pradinėje ataskaitoje, skirtoje „Ignitis grupei“, yra pateikiamos įžvalgos apie bendrovės veiklos aplinką, rezultatus, prognozes bei akcijų vertinimą, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Ignitis grupė"
„Ignitis grupė" / Arno Strumilos / 15min nuotr.
Temos: 1 „Ignitis“

„Enlight Research“ nuo šiol taip pat rengs ir ketvirtines bendrovės finansinių rezultatų apžvalgas. Susipažinti su jomis bus galima tiek „Ignitis grupės“, tiek „Enlight Research“ interneto svetainėse.

„Šioje „Ignitis grupės“ užsakymu parengtoje ataskaitoje investuotojams pateikiama kokybiška apžvalga apie grupę, išlaikant objektyvumą ir profesionalumą. Būdama prieinama visiems rinkos dalyviams, ji prisidės prie skaidrumo didinimo ir bus ypač naudinga mažmeniniams investuotojams formuojant savo sprendimus dėl investicijų“, – teigia Darius Kašauskas, „Ignitis grupės“ valdybos narys, finansų ir iždo direktorius.

Šiuo metu „Ignitis grupę“ seka „Morgan Stanley“, „UBS“, „Swedbank“, „J.P.Morgan“, „BoA Merrill Lynch“ rinkų analitikai. Nors jų ataskaitos yra prieinamos tik instituciniams investuotojams, su jų vertinimais paremtomis rekomendacijomis galima susipažinti „Ignitis grupės“ interneto svetainėje.

Nuo 2011 m. veikianti „Enlight Research“ investicijų apžvalgas ir aukštos kokybes analizes atlieka įmonių užsakymu. Tarp bendrovės klientų yra didžiosios biržose listinguojamos Lietuvos, Latvijos ir Estijos įmonės.

2020 m. spalio 7 d., įvykdžius didžiausią kada nors Baltijos šalyse įvykusį pirminį viešą siūlymą (ang. Initial Public Offering, IPO), „Ignitis grupės“ akcijos buvo įtrauktos į „Nasdaq Vilnius“ ir „London Stock Exchange“ (LSE) vertybinių popierių biržas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius