Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Impuls LTU“ vadove tapo Greta Radzevičienė

Sveikatingumo ir sporto klubų „Impuls“ bei „Lemon Gym“ tinklą Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje valdančios bendrovės „Impuls LTU“ vadove tapo Greta Radzevičienė, iki šiol bendrovėje ėjusi sporto klubų tinklo vadovės pareigas, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Greta Radzevičienė
Greta Radzevičienė / Adomo Mačiulio nuotr.

„Sieksime stiprinti sporto klubu rinką, paskatinti kuo daugiau žmonių gyventi aktyviai. Tai reiškia ir po pandemijos pasikeitusius klientų lūkesčius bei poreikius geriausiai atitinkančią klubų plėtrą. Sporto klubai turi būti prieinami kiekvienam ir kiekvienas jaustis gerai sportuodamas savo ritmu“, – sako G.Radzevičienė.

Ji „Impuls“ grupėje dirba nuo 2013 metų. G.Radzevičienė su komanda buvo atsakinga už „Lemon Gym“ klubų įvedimą į rinką – atidarymą, plėtrą, valdymą.

G.Radzevičienė „Impuls LTU“ vadovo pozicijoje pakeitė Ingridą Damulienę, kuri priėmė sprendimą sutelkti savo dėmesį į šeimos verslą.

„Impuls“ dėkoja I.Damulienei už lyderystę ir susitelkimą vadovaujant klubams pandemijos ir ekonominių iššūkių laikotarpiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius