-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Genytė-Pikčienė jungiasi prie Lietuvos laisvosios rinkos instituto komandos

Lietuvos laisvosios rinkos instituto vyr. eksperte dirbs ekonomistė Indrė Genytė-Pikčienė. Institute I. Genytė-Pikčienė gilinsis į pasaulio, euro zonos ir Baltijos šalių ekonomikos ir finansų rinkų procesus, analizuos Lietuvos ekonomikos veiklų problematiką, konkurencingumo, regioninės ekonominės politikos, investavimo ir taupymo rinkos klausimus, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Indrė Genytė-Pikčienė
Indrė Genytė-Pikčienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Studijų metu Lietuvos laisvosios rinkos institute esu atlikusi praktiką, asmens laisvės ir atsakomybės idėjos man yra artimos, nes tai – brandžios, orios, savarankiškos ir kritiškai mąstančios visuomenės pamatas. Tik tokia visuomenė gali sukurti modernią valstybę, kurioje būtų gera gyventi, dirbti, mokytis ir kurti. Džiaugiuosi, kad turėsiu galimybę toliau gilintis į svarbiausias Lietuvos ir pasaulio ekonomikos sritis, vertinti ekonomikos politikos veiksmingumą, prisidėti prie reikalingų pokyčių“, – teigia I.Genytė-Pikčienė.

I.Genytė-Pikčienė 12 metų dirbo DNB (vėliau – Luminor) banke, kur kurį laiką vadovavo makroekonomistų Baltijos šalims komandai, aktyviai dalyvavo viešojoje diskusijoje ekonomikos, politikos ir socialinėmis temomis. Ji taip pat yra dirbusi tuometiniame „Vilniaus banke“, nekilnojamojo turto patarėjų „Resolution Advisers“ komandoje, buvo Lietuvos banko vyresnioji ekonomistė.

„Lietuvos laisvosios rinkos institutas buvo vienas pirmųjų, kuris nepriklausomoje Lietuvoje ėmėsi ekonominės analizės ir ekonominės politikos stebėsenos iniciatyvų. Indrės patirtis, analitinės žinios sustiprins mūsų komandą, ekspertinį potencialą ir praplės tiriamų sričių spektrą“, – teigia laikinoji Lietuvos laisvosios rinkos instituto laikinoji prezidentė Edita Maslauskaitė.

LLRI nuotr./Edita Maslauskaitė
LLRI nuotr./Edita Maslauskaitė

Lietuvos laisvosios rinkos institutas (LLRI) yra jau 29 metus veikianti, pelno nesiekianti, nepolitinė organizacija. LLRI atlieka tyrimus ekonomikos klausimais, kuria reformų koncepcijas, rengia įstatymų ir jų projektų ekspertizes, užsiima švietėjiška veikla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius