Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Invalda INVL“ galės įsigyti „InMedica“ – Konkurencijos taryba

Investicijų bendrovė „Invalda INVL“ galės įsigyti 18 „InMedica“ klinikų, pranešė Konkurencijos taryba.
Pinigai
Pinigai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Taryba leido „Invaldai INVL“ netiesiogiai – per įmonę „BSGF Sanus“ įsigyti 70 proc. bendrovės „InMedica“ akcijų ir įgyjant vienvaldę jos kontrolę.

Taryba nurodė, kad dėl sandorio nebus sukurta ar sustiprinta dominuojanti padėtis ar itin apribota konkurencija rinkoje.

Grupės „Invalda INVL“ turto valdymo bendrovė „INVL Asset Management“spalį skelbė, kad jos privataus kapitalo investicinis fondas „INVL Baltic Sea Growth Fund“ netiesiogiai perka 70 proc. „InMedica“ akcijų, o jų įsigijimo sutartį pasirašė „BSGF Sanus“, kurio 100 proc. akcijų priklauso bendrovei „Invalda INVL“.

„Invalda INVL“ ir su ja susijusios įmonės užsiima įvairia investicine veikla, turto valdymu ir priežiūra, metalo ir medienos apdirbimu bei didmenine prekyba, informacinių sistemų kūrimu ir priežiūra, teikia žemės ūkio paskirties žemės administravimo, finansų ir buhalterinės apskaitos bei kitas paslaugas.

„InMedica“ ir dvi su ja susijusios įmonės – Privatus medicinos centras „Kardivita“ bei Lietuvos ir Prancūzijos bendrovė „Elite Medicale“ – teikia sveikatos priežiūros paslaugas, o „Reneso“ gamina medicinos ir odontologijos prietaisus, instrumentus bei reikmenis.

„INVL Asset Management“ duomenimis, „InMedica“ valdo 18 klinikų tinklą įvairiuose šalies miestuose. Bendrovė 2017 metais gavo 6,9 mln. eurų pajamų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius