Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Invalda INVL“ sudarė sutartis su darbuotojais dėl akcijų opcionų

Viena didžiausių turto valdymo grupių Baltijos šalyse „Invalda INVL“ su įmonių, kurių daugiau kaip pusė akcijų priklauso bendrovei, darbuotojais sudarė opcionų sutartis dėl 65,3 tūkst. paprastųjų vardinių „Invalda INVL“ akcijų.
pinigai-5fbf5bf37c771
pinigai-5fbf5bf37c771 / 123rf.com

2024 metais opcionų sutartyse nustatyta tvarka ir terminais darbuotojai įgis teisę įsigyti minėtą kiekį 0,29 euro nominalios vertės akcijų, už kiekvieną įsigyjamą akciją sumokant 1 euro kainą, per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė „Invalda INVL“.

Iš viso nuo 2016 metų, su šiemet pasirašytomis sutartims, darbuotojai yra sudarę akcijų opcionų sutarčių dėl 646,1 tūkst. „Invaldos INVL“ akcijų, iš kurių jau įsigijo 131,8 tūkst. akcijų, o artimiausiu metu darbuotojams bus perleistos dar 59,7 tūkst. „Invaldos INVL“ akcijų.

Toliau suteikti galimybę turto valdymo grupės darbuotojams įsigyti „Invaldos INVL“ akcijų opcionų buvo nuspręsta balandžio 30 dienos „Invalda INVL“ akcininkų susirinkime.

Jame taip pat nutarta, kad bendrovė, pernai uždirbusi 5,329 mln. eurų grynojo pelno, už praėjusius metus dividendų nemokės, o visas 62,45 mln. eurų paskirstytinasis pelnas perkeltas į kitus metus.

„Invaldos INVL“ akcijos biržos Papildomajame prekybos sąraše.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius