Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Iš bendrovės „Rosneft“ vienu metu išėjo du viceprezidentai

Liepos pradžioje du Rusijos naftos bendrovės „Rosneft“ viceprezidentai – už įmonės saugumą atsakingas Naulis Muchnitovas ir bendrovės prezidento administracijos vadovas Rašidas Šaripovas, pranešė apie išėjimą iš kompanijos. Šią informaciją paskelbė naujienų portalas rbc.ru, remdamasis trimis šaltiniais įmonėje.
„Rosneft“
„Rosneft“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Naujienų svetainei lenta.ru „Rosneft“ spaudos tarnyba patvirtino informaciją apie N.Muchnitovo išėjimą liepos mėnesį, paaiškindama, kad tuo metu pasibaigė jo darbo sutartis.

Vieno iš šaltinių bendrovėje teigimu, apie savo pasitraukimą iš įmonės abu viceprezidentai paskelbė kelių dienų intervalu.

N.Muchnitovas vienu iš „Rosneft“ viceprezidentų buvo nuo 2012 m. Jis taip pat yra vienas iš bendrovės „Grozneftegas“ direktorių valdybos narys. Iki atėjimo į „Rosneft“ N.Muchnitovas dirbo Rusijos Federalinėje saugumo tarnyboje (FSB).

2015 m. kovą iš bendrovės „Rosneft“ išėjo trys viceprezidentai, kurie buvo atsakingi už verslo aprūpinimą, informacines technologijas ir statybą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius