Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš politikos į verslą pasukęs Šarūnas Gustainis dar vieno investuotojo ieško feisbuke

Įtariamuoju politinės korupcijos byloje tapęs ir iš politikos dėl to pasitraukęs buvęs liberalas Šarūnas Gustainis investuotojo į maisto verslą ieško socialiniame tinkle „Facebook“.
Šarūnas Gustainis
Šarūnas Gustainis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Bičiuliai, gal katras žiūrinėjatės, kur įdarbinti 50–80 k Eur?:) Tikro maisto namų byFood komanda ieško dar vieno investuotojo greitam atsidarymui bei rimtam darbui. Visos detalės – PM. Šėring yz kėring, ačiū!“ – ketvirtadienį socialiniame tinkle „Facebook“ parašė Š.Gustainis.

Telefonu Š.Gustainis neatsiliepia ir su žurnalistais pastaruoju metu nebendrauja, nors dažnai ir gausiai dalijasi savo kelionių ir šuniuko nuotraukomis socialiniuose tinkluose.

Todėl informacijos 15min kreipėsi į Š.Gustainio verslo partnerį, įmonių „Mano maistas“ ir „Maisto kelias“ direktorių, su Liberalų sąjūdžiu dalyvavusį 2007 m. savivaldybių rinkimuose Rytį Kričeną.

Šis taip pat buvo nekalbus, tačiau patvirtino, kad naujo investuotojo prireikė, nes išaugo projekto užmojai.

„Tikrai negaliu atsakyti į šitą klausimą. Čia į tą tematiką, kuria išvis nenoriu nei galvoti, nei komunikuoti. Tegul ten jis sprendžiasi klausimus, o investuotojo ieškome dėl to, kad tiesiog didelis projektas, labai išaugo ir reikia papildomo investuotojo“, – kalbėjo R.Kričenas.

Kiek pinigų jau investavo į projektą jo akcininkai, jis nesutiko atskleisti.

Politikas su verslo partneriais ketina atidaryti „tikro maisto namus“ ir reklamuojasi pasiūlysiantys šviežią ir kokybišką maistą iš lietuviškų ir portugališkų ūkių. Ketinama atidaryti parduotuvę Zarasų gatvėje ir užsiimti prekyba internetu.

Registrų centrui pateikiamais duomenimis, įmonė „Mano maistas“ turi tris akcininkus – Gediminą Stankevičių, Š.Gustainį ir R.Kričeną. Tie patys trys akcininkai ir Andrius Mironovskis dar yra įsteigę įmonę „Maisto kelias“.

Š.Gustainis su savo mylimąja, Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nare, liberale Justina Kašėtaite taip pat yra įsteigę mažąją bendriją „Mažoji vyninė“.

Pats Š.Gustainis, kai dar buvo Vilniaus savivaldybės tarybos narys ir privalėjo teikti privačių interesų deklaracijas, yra nurodęs, kad „Maisto keliui“ šiemet paskolino 5 tūkst. eurų, o „Mano maistui“ – 10 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius