Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kavos tinklas „Coffee Inn“ žengia į JAV

Didžiausias Baltijos šalyse kavos tinklas „Coffee Inn“ atidarė pirmąją tinklo kavinę Jungtinėse Amerikos Valstijose. JAV pavadinimu „Caffeine“ kavinė duris atvėrė Floridos valstijoje, Tampos mieste.
„Coffee Inn“ atidarė pirmąją tinklo kavinę JAV
„Coffee Inn“ atidarė pirmąją tinklo kavinę JAV / „Coffee Inn“ nuotr.

„Pirmajai „Coffee Inn“ kitapus Atlanto Tampą pasirinkome neatsitiktinai. Tai sparčiai augantis ir puikias perspektyvas turintis miestas. Kita vertus, kavos ir kavinių rinka čia dar nėra itin prisotinta. Todėl neabejojame savo galimybėmis ir tikime, kad tapsime šviežiu gūsiu, suteiksiančiu energijos gana ramiam kavos pasauliui šioje valstijoje“, − sakė vienas iš „Coffee Inn“ įkūrėjų Nidas Kiuberis.

Ruošdamasi žingsniui į JAV bendrovė atidžiai studijavo vietos rinką, tad kavinė Tampoje išsiskiria savitu, į klasikines kavos rūšis labiau orientuotu meniu, kuriame didesnis dėmesys skiriamas juodajai bei šaltosioms kavoms.

„Nors dar tik pradėjome veiklą Floridoje, pirmųjų dienų rezultatai ir lankytojų atsiliepimai nuteikia džiugiai. Amerikiečiai mus priėmė itin teigiamai, sulaukėme daugybės puikių įvertinimų. Čia galima įžvelgti žavų paradoksą: viena vertus, idėja kurti kokybiškos išsineštinės kavos tinklą Lietuvoje mums kaip tik ir kilo 2005 m. keliaujant po Jungtines Valstijas. Antra vertus, per veiklos dešimtmetį įgijome vertingos patirties, turime sumanymų ir visas galimybes „grįžti“ į JAV, pasirodyti ir įsitvirtinti čia kaip kavos profesionalai“, − pabrėžia N. Kiuberis.

Tampos „Coffee Inn“ kavinėje dirba keturios baristos, kurias mokė ir darbui paruošė viena geriausių tinklo specialisčių iš Lietuvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius