-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 30 /2018 10 31

„Keulė Rūkė“ akcininkas: bandysime parduoti įmonę, jeigu ne – bankrotas

4 restoranus „Keulė Rūkė“ Vilniuje ir Kaune valdančios įmonės darbuotojų skaičius vos per kelias dienas sumažėjo nuo 25 iki 6, savo darbo laiku restoranai neveikia, jie nepasiekiami nurodytais telefono numeriais. Vienas restoranų akcininkų 15min pasakojo, kad bus bandoma parduoti įmonę. Jeigu to padaryti nepavyks, bus keliama bankroto byla.
Uždarytas restoranas „Keulė Rūkė“
„Keulė Rūkė“ atleido keliolika darbuotojų, restoranai nebeveikia / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Veiklą sustabdėme akcininkų daugumos sprendimu. Per artimiausias savaites vykdysime likvidacinį įmonės pardavimą. Jam nepavykus – akcininkų vardu kreipsimės į teismą dėl bankroto įrankio panaudojimo“, – 15min sakė Rokas Medonis, restorano akcininkas.

„Sodros“ duomenimis, keturis restoranus turinčioje „Keulė Rūkė“ (UAB „Kiaulių valdovai“) dirba vos 6 darbuotojai. O spalio 26 dieną, tai yra vos prieš kelias dienas, įmonėje dirbo 25 žmonės.

Pirmasis apie galimą „Keulė Rūkė“ užsidarymą pranešė naujienų portalas DELFI.

Nuosekliai darbuotojų skaičius įmonėje pradėjo mažėti rugsėjo pabaigoje. 26 dieną bendrovėje dirbo 29 asmenys, vėliau kas savaitę buvo atleista po 1–2 darbuotojus. Didžiausi atleidimai įvyko šios savaitės pradžioje – penktadienį įmonėje dar dirbo 25 žmonės, o antradienį beliko vos 15.

„Kiaulių valdovai“ turi tris restoranus Vilniuje ir vieną Kaune. Vieno restorano telefonas yra išjungtas, kitais niekas neatsiliepia.

15min fotografai užfiksavo, kad restoranai Vilniaus Pylimo ir Verkių gatvėse pirmadienio vakarą neveikė, nors turėtų veikti iki 20 val. Fotografai ten lankėsi maždaug 18.30 val.

Registrų centro duomenimis, „Kiaulių valdovų“ akcininkai yra 5: Rolandas Čečkauskas, Martynas Balaišis, Ervinas Baubinas, Dominykas Čečkauskas ir Rokas Medonis.

Registrų centras direktorę nurodo gegužę pareigas užėmusią Romą Fedosejevaitę. Ji pati savo feisbuke jau rodo pakeitusi darbovietę, sako įmonėje nedirbanti nuo rugsėjo. O kontaktiniu asmeniu duomenyse yra nurodomas Rokas Medonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius