Sportas gyvai
2023 08 02

Pirmą būstą nusipirkusi Lazdijų rajono gyventoja apstulbo: turės padengti 1000 eurų paliktą skolą

Perkant būstą klaidų išvengti kartais neįmanoma. Lazdijų rajono gyventoja tik įsigijusi butą sužinojo, kad ankstesnis jo savininkas paliko virš 900 eurų siekiančią skolą už šildymą ir šaltą vandenį. 15min pasidomėjo, kaip tokie atvejai nutinka ir kas turi sumokėti skolą.
Šildymas
Šildymas / 123RF.com nuotr.

Butą Veisiejų seniūnijoje (Lazdijų r.) nusipirkusiai Linai (vardas pakeistas, redakcijai žinomas) džiaugsmą dėl naujo būsto aptemdė žinia apie ankstesnio savininko paliktus įsiskolinimus.

„Pirkome butą bendrabutyje. Kai nuėjome persirašyti visas komunalines paslaugas savo vardu, sužinojome, jog senieji savininkai paliko didelę skolą už šildymą ir šaltą vandenį. Prieš perkant patikino, kad jokių skolų nėra. Mes nežinojome, jog reikia šią informaciją patikrinti, nes būstą perkame pirmą kartą”, – 15min sakė Lina.

Sąskaitos, kuriomis nepasirūpino pardavėjas – visai nemažos. Už šildymą įsiskolinimai kapsėjo dar nuo 2020 m. rugsėjo, kol pasiekė apvalią 827 eurų sumą. O už šaltą vandenį palikta 90 eurų siekianti skola. Taigi, iš viso – 917 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius