Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos „Akropolyje“ – įkurtuvių nuotaikos

Klaipėdos „Akropolyje“ duris atvėrė dvi naujos parduotuvės: sporto ir laisvalaikio prekių išparduotuvė „Sport outlet“, kurioje galima rasti „Adidas“, „Reebok“, „Nike“, „Puma“ ir kitų garsiausių sporto prekių ženklų prekių su didžiausionis nuolaidomis, bei parduotuvė „Dormeo“, prekiaujanti aksesuarais namams.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lapkričio mėnesį Klaipėdos „Akropolio“ lankytojus turėtų pakviesti ir naujasis kino teatras, o iki metų pabaigos didžiausiame Vakarų Lietuvos prekybos ir pramogų centre pradės veikti ir pirmoji naujo visai šeimai skirto restoranų tinklo „La Crepe“ blyninė.

„Klaipėdos „Akropolis“ šiais metais iš esmės atnaujintas – metų pabaigoje prekybos ir pramogų centre veiks 15 naujų operatorių. Pas mus parduotuves atidarė žinomiems tarptautiniams prekių ženklams – „Lindex“, „Lee Cooper“,„Jack & Jones“, PTA – atstovaujančios įmonės, o pramogas lankytojams teiks didžiulę patirtį turinčios lietuviškos bendrovės“, – sako Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

Pasak Klaipėdos „Akropolio“ valdytojo, po mažmeninės prekybos rinkai itin sudėtingų 2009 metų šiemet vartojimas po truputį stabilizavosi, o antroje 2010 m. pusėje pastebimas ir lankytojų srauto, ir nuomininkų apyvartos augimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius