Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laukimas prie „Lidl“ pasiteisino: už 150 Eur vertės pirkinius vilnietis nesumokėjo nė cento

Vilnietis Aleksandras G. džiaugiasi, kad eilėje prie „Lidl“ laukė apie tris valandas. Sugedus kasos aparatui, „Lidl“ jo pirkinius vaikinui tiesiog atidavė nemokamai. Dovanos vertė – 150 Eur.
Sėkmė „Lidl“ parduotuvėje
Sėkmė „Lidl“ parduotuvėje / Skaitytojo nuotr.

Reklama, kuri džiugina. Taip galima pasakyti apie „Lidl“ komunikaciją. Atidarymo dieną Vokietijos mažmenininkė apdovanojo klientus, kuriems belaukiant eilėje sugedo kasos aparatas.

Aleksandras G. pasakojo, kad eilėje prie „Lidl“ laukė maždaug tris valandas, o pagaliau patekęs į parduotuvę sostinės Dūkštų gatvėje prisirinko įvairių trintuvų (vadinamųjų blenderių) ir kitų pirkinių maždaug už 150 Eur.

Prie kasos jau laukė neilgai – apie 20 minučių. Tačiau tuomet sugedo kasos aparatas. Tačiau stoti į kitą eilę jam nereikėjo – pirkinius „Lidl“ atidavė nemokamai.

„Vokiečiai nebūtų vokiečiai, jeigu nenuspręstų visiems toje eilėje laukiantiems žmonėms tiesiog leisti nemokėti už prekes“, – pasakojo vaikinas.

Socialiniuose tinkluose, žinoma, netruko pasklisti įtarimų, kad vaikinui „Lidl“ už reklamą sumokėjo. Taip pat iškelta versija, kad kasos gedimas galėjo būti suplanuotas.

„Kad ir kaip bebūtų, gudriai padarė“, – džiaugėsi vaikinas.

Ketvirtadienį „Lidl“ visoje Lietuvoje atidarė pirmąsias 15-a parduotuvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius