-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lewben“ grupės partneriu tapo „Strategy Labs“ vadovas Vytautas Staugaitis

Integruotų verslo paslaugų grupė „Lewben“ papildė grupės partnerių gretas – naujuoju grupės partneriu tapo „Strategy Labs“ vadovas Vytautas Staugaitis, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Vytautas Staugaitis
Vytautas Staugaitis / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Verslas

Vytautas Staugaitis prie įmonių grupės prisijungė 2018 m., kai perėmė vadovavimą „Strategy Labs“. Prieš tai jis daugiau nei 10 metų dirbo kaip išorės ir kaip vidaus konsultantas pirmaujančiose sektorių įmonėse, dabar specializuojasi strateginių konsultacijų, susijungimų ir įsigijimų bei veiklos optimizavimo srityse.

„Prieš porą metų priėmėme sprendimą diegti teisinių bei konsultacinių paslaugų srityse įprastą partnerystės modelį, kuris leidžia svarbiausiems komandos nariams dalintis atsakomybe ir sukuriama verte. Vertiname Vytauto indėlį į „Strategy Labs“ plėtrą ir manome, kad partnerio statusas jam leis realizuoti dar daugiau galimybių“, – sakė „Lewben Holdings“ vadovas Vilius Kavaliauskas.

„Mūsų veikla yra tarsi sistema, kurios centre – klientas. Tikiu, kad mūsų pasirinktas verslo modelis pritaikomas ir kitose srityse, todėl partnerystę vertinu kaip galimybę tobulinti grupės veikimo mechanizmus“, – teigė Vytautas Staugaitis.

2019 m. pavasarį „Lewben“ pranešė, kad steigia partnerystės principu pagrįstą bendrovę „Lewben Holdings“, tapsiančią kontroliuojančiu tikruoju komanditinės ūkinės bendrijos „Lewben Partners“ nariu. Buvo nuspręsta, kad „Lewben Partners“ valdys grupės įmones: integruotų profesinių paslaugų įmonę „Lewben“, įmones Kipre bei Nyderlanduose, apskaitos ir buhalterinių paslaugų bendrovę „Nordgain“ bei valdymo konsultacijų įmonę „Strategy Labs“. Pirmaisiais „Lewben“ partneriais tapo „Nordgain“ direktorė Agnė Jasinskaitė ir „Lewben“ teisės bei mokesčių paslaugų direktorius Gediminas Laucius.

„Lewben“ yra  integruotų verslo paslaugų teikėja. Tai  grupė  įmonių, savo klientams  teikiančių  finansų planavimo, teisės, mokesčių ir verslo konsultavimo bei apskaitos, taip pat  gerovės valdymo  paslaugas. Grupės biurai veikia Vilniuje, Kaune (Lietuva), Amsterdame (Nyderlandai) ir Nikosijoje (Kipras).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius