-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvių startuolis „Kilo Health“ pradeda dirbti ir iš Berlyno

Vokietijos sostinėje startuolių centre „Factory Berlin“ biurą atidarė pasaulinėse rinkose auganti lietuviška sveikatos technologijų įmonė „Kilo Health“. Bendrovės darbuotojai, kurių skaičius artėja prie šešių šimtų, šiuo metu gali dirbti 5 Europos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Berlyne ir Kijeve, rašoma pranešime spaudai.
Lina Jasaitė
Lina Jasaitė / Ryčio Šeškaičio nuotr.

„Factory Berlin“ yra ne tik darbo vieta, bet ambicingų verslų bendruomenė bei inovatyvių idėjų inkubatorius. Tai yra didžiausia panašaus tipo startuolius vienijanti organizacija visoje Europoje, čia kone kasdien vyksta įvairūs renginiai, susitikimai su investuotojais ar patarėjais. Prieš kelerius metus buvo skaičiuojama, kad pusė visų Berlyne kilusių startuolių savo kelią pradėjo būtent „Factory Berlin“.

„Kilo health“ direktorė Lina Jasaitė sako, kad dirbant šalia kitų startuolių iš viso pasaulio, atsiveria naujų sinergijų kiekvienam verslui.

„Prisijungti prie „Factory Berlin“ bendruomenės buvo sena mūsų svajonė, o kai pradėjome sparčiai augti, dairytis talentingų būsimų kolegų už Lietuvos ribų, ofisas Berlyne tapo būtinybe. Šis miestas yra laikomas Europos startuolių sostine, tačiau tikiu, kad nepaisant konkurencijos ir čia galime tapti ypatingai mėgiamu darbdaviu – kokiu esame Lietuvoje”, – sako L.Jasaitė.

Ji taip pat neabejoja, kad Berlyne įmonė „Kilo Health“ gali dairytis ne tik potencialių darbuotojų, bet ir naujų investicijų. Perspektyvių verslų ir talentingų komandų paieška yra viena iš įmonės šių metų veiklos strategijų. Iš viso į kitus potencialo turinčius sveikatos technologijų startuolius „Kilo Health“ šiemet investavo 2 mln. eurų.

„Factory Berlin“ jungia apie 3500 narių iš maždaug 70 skirtingų valstybių. Čia savo veiklą vykdo daugiau nei pusantro šimto startuolių.

„Kilo Health“ grupė turi daugiau nei keturis milijonus klientų visame pasaulyje. Jų produktai siekia spręsti įvairiais žmonių sveikatos problemas: antsvorį, diabetą, psichikos sveikatą ir t.t. Produktai kuriami atliekant mokslinius tyrimus ir naudojant pažangias sveikatos technologijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius