TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvoje atsidarys viena didžiausių JAV tinklinių picerijų „Domino's Pizza“

Rugpjūčio mėnesį Vilniuje turėtų atsidaryti pirmasis vienos didžiausių JAV tinklinių picerijų „Domino's Pizza“ restoranas. Tokia informacija pirmą kartą pasirodė liepos mėnesį sukurtame feisbuko puslapyje. 15min sužinojo, jog pirmasis restoranas turėtų duris atverti rugpjūčio pabaigoje.
Domino’s Pizza
Picų restoranas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 3 Pica Maistas Picerija

Šiuo metu Lietuvoje atsidarysianti picerija renka komandą – skelbia kviečianti joje darbintis kurjerius, picų kepėjus, pamainos vadybininkus.

„Būkite sėkmingi, būkite pirmieji kartu su mumis!“, – skelbiama pranešime.

Skelbiama, kad piceriją valdys įmonė „D-Pizza LT“. Registrų centro duomenimis, „D-Pizza LT“ įregistruota praėjusių metų rugpjūčio 14 dieną. Ši restoraną valdys frančizės būdu, ją įsigijo iš Kipro įmonės „Morgacita Limited“. Nurodoma, kad bendrovė sudarė 10-ies metų trukmės franšizės sutartį, leidžiančią vykdyti „Domino's“ picerijos veiklą ir naudoti prekės ženklus savo picerijose.

„D-Pizza LT“ Jolanta Jurova 15min sakė daugiau apie restorano plėtrą ir planus ketinanti pateikti jau po jo atidarymo. Tačiau ji patvirtino, jog šiuo metu ieškoma restorano darbuotojų bei atskleidė, jog jį ketinama atidaryti pačioje vasaros pabaigoje. Tiesa, kur, sakyti nenorėjo.

1960 metais Mičigane (JAV) įkurta bendrovė dirba penkiuose žemynuose ir 90-yje pasaulio šalių. Šiuo metu pasaulyje veikia daugiau nei 15 tūkst. picerijų su 310 tūkst. darbuotojų.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Domino’s Pizza
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Domino’s Pizza

Iki šiol arčiausiai Lietuvos šio tinklo picerijas lietuviai galėjo rasti Lenkijoje ir Baltarusijoje. Kitose Baltijos šalyse šio ženklo restoranų nėra. Bendrovės tinklapyje nurodoma, kad šio prekės ženklo picerijos įsikūrusios 32 Europos šalyse, tarp jų tokiose kaip Kosovas ir tarptautinės bendruomenės nepripažįstamas Šiaurės Kipras.

Nors bendrovė į Lietuvą įžengs pirmą kartą, kai kuriose kitose Europos šalyse jų investuotojus picerijų rezultatai ne itin džiugino. Štai 2019 m. pabaigoje Jungtinėje Karalystėje įsikūrusi ir frančizes Europos šalyse valdanti „Domino's Pizza Group“ paskelbė, kad rengiasi parduoti Islandijos, Norvegijos ir Švedijos rinkose valdomas picerijas.

Tačiau bendrovė plečiasi kitose rinkose – gegužę paskelbta, kad „Domino's Pizza Group“ plėsis Airijoje ir sukurs papildomas 350 darbo vietų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius