Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvoje – naujas oficialus partneris, galintis diegti SAP programinę įrangą

Vokietijos verslo programinės įrangos gamintojai SAP pasirašė partnerystės sutartį su IT įmone „TietoEVRY“, kuri konsultuoja IT klausimais, užsiima IT sistemų palaikymu, siūlo testavimo paslaugas, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Programuotojai
Programuotojai / 123RF.com nuotr.

Anot IT įmonės atstovo, bendradarbiavimo procesas prasidėjo dar 2020 metų antrą ketvirtį, o dabar buvo žengtas dar vienas žingsnis, kai „TietoEVRY“ po atlikto audito prisijungė prie SAP kompetencijos centro (angl. Center of Excellence).

„Mums tai yra didelis ir svarbus žingsnis pirmyn – savo klientams nuo šiol galėsime pasiūlyti SAP, kaip technologinį sprendimą, Lietuvos ir kitų Baltijos šalių rinkoje. Šiuo metu jau dirbame su SAP programine įranga, dalyvaujame konkursuose ir net turime keletą užbaigtų projektų.

Asmeninio archyvo nuotr./Markas Mongirdas
Asmeninio archyvo nuotr./Markas Mongirdas

Planuojame, kad per 2021 metus išplėsime vidinę SAP komandą – ją sudarys specialistai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš šiaurės šalių. Prie komandos prisijungia ir specialistai iš mūsų dukterinės įmonės „Infopulse“ iš Ukrainos. Esame numatę daugiau investuoti į pardavimus, darbuotojų kompetencijos ugdymą, taip augindami šią mūsų verslo dalį“, – apie partnerystę teigė Markas Mongirdas, „TietoEVRY“ IT konsultantas.

Pasak SAP partnerysčių atstovo Baltijos šalyse Gyčio Morkūno, partneriai yra viena svarbiausių SAP verslo grandžių.

„Klientų pasirinkimas yra susiję su tuo, ar jie mato mūsų partnerius, kurie gali suteikti paslaugas. Teikiame programinės įrangos licencijas, patį produktą, tačiau paslaugų diegimo neteikiame. Visa tai priklauso nuo mūsų partnerių“, – partnerystę komentuoja Gytis Morkūnas, SAP partnerysčių atstovas Baltijos šalyse.

Asmeninio archyvo nuotr./Gytis Morkūnas
Asmeninio archyvo nuotr./Gytis Morkūnas

Kaip teigia Gytis Morkūnas, „TietoEVRY“ tapo atstovais, kurie siūlo visą paslaugų paketą – tiek pačią licenciją, tiek palaikymo paslaugas.

Kaip teigiama pranešime, „TietoEVRY“ yra ketvirtieji partneriai Lietuvoje, galintys teikti pilna paketą paslaugų: diegimą, programinės įrangos licenciją ir autorizuotą palaikymą.

„Vien pernai turėjome keletą didelių ir gerų laimėjimų, pavyzdžiui „Girteka Logistics“, o AB „Lietuvos geležinkeliai“ daro didelę transformaciją mūsų produktų pagalba“, – teigia Gytis Morkūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius