-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje prekybos centrus atidarantis prekybos gigantas „Lidl“ jau ieško darbuotojų

Šį pavasarį Vilniuje baigta statyti pirmoji Vokietijos mažmeninės prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvė, jau statomos ir kitos. Jai ir kitiems duris Lietuvoje atversiantiems tinklo prekybos centrams jau ieškoma darbuotojų.
„Lidl“
„Lidl“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip 15min.lt sužinojo iš „Lidl“ atstovų Lietuvoje, bandomoji parduotuvė Vilniuje, Šeškinės rajone, buvo baigta statyti šį pavasarį. Tačiau ji nebus atidaryta, kol nebus pastatytos kitos „Lidl“ parduotuvės.

Dar viena „Lidl“ yra statoma Naujamiestyje, netoli loftų. Šiuo metu ten vyksta pastatų griovimo darbai. Taip yra statomos dar kelios parduotuvės įvairiuose šalies miestuose, o Kaune dygsta „Lidl“ logistikos centras.

„Lidl“ maisto ir kasdienio vartojimo prekių parduotuvės turės maždaug 1,2 tūkst. kvadratinių metrų prekybos salę. Nė vienoje „Lidl“ nebus prekybos centrams įprastų pramogų vietų.

Dar neveikia nė viena

Nors Šeškinėje parduotuvė jau stovi, klientai joje apsilankyti dar negali. „Lidl“ atstovai Lietuvoje informavo, kad veikiančių prekybos tinklo parduotuvių dar nėra.

„Pirmąsias parduotuves siekiame atidaryti kuo greičiau, tačiau tinklo atidarymui turime tinkamai pasirengti – pastatyti ir įrengti logistikos centrą, parengti prekių asortimentą mūsų būsimoms parduotuvėms.

Dedame visas pastangas, kad mūsų būsimieji klientai kuo greičiau galėtų įsitikinti „Lidl“ koncepcijos – geriausia kokybė už patrauklią kainą – privalumais“, – rašoma „Lidl“ laiške 15min.lt.

Leidosi į darbuotojų paieškas

Vienoje „Lidl“ parduotuvėje paprastai dirba iki 20 darbuotojų. Tačiau prekybos tinklo atstovai skaičiuoja ne tik tiesiogines darbo vietas – dėl „Lidl“ atidarymo Lietuvoje darbo vietas kuria ir prekybos centro partneriai – statybos bendrovės, paslaugų ir prekių tiekėjai. 

„Lidl“ biure Lietuvoje ketinama įdarbinti iki 150 darbuotojų.

Šiuo metu aktyviai ieškome vidutinės ir aukštesnės grandies specialistų darbui įvairiose mūsų įmonės veiklos srityse, – pranešė „Lidl“.

„Šiuo metu aktyviai ieškome vidutinės ir aukštesnės grandies specialistų darbui įvairiose mūsų įmonės veiklos srityse. Siūlome puikias karjeros galimybes tiek aukštųjų mokyklų studentams ir absolventams, tiek patyrusiems profesionalams.

Mūsų darbuotojai apmokomi „Lidl“ tinklo padaliniuose Lietuvoje ir Europoje. Karjerą pradedantiems ar jau patyrusiems specialistams siūlome puikias sąlygas vystyti profesines kompetencijas, patrauklų atlyginimą, karjeros galimybes šalyje ir užsienyje“, – rašoma „Lidl“ laiške 15min.lt.

Gyventojai išvys naujų prekių

„Lidl“ galima būtų lyginti su „Ikea“ – prekybos tinklas giriasi siūlantis kokybiškas prekes už patrauklią kainą.

Kiekvieną savaitę du kartus klientams bus pateikiamos specialios nuolaidos, taikomos tekstilei, namų apyvokos prekėms, elektros, laisvalaikio prekėms, žaislams.

„Lidl“ atėjimas į Lietuvą padidins prekių asortimentą šalies parduotuvėse – prekybos centras turi ir savo prekės ženklu pažymėtų prekių liniją, žada atvežti ir pasaulyje gerai žinomų maisto gamintojų produktų ir kasdienio vartojimo prekių.

Kiekvieną savaitę du kartus klientams bus pateikiamos specialios nuolaidos, taikomos tekstilei, namų apyvokos prekėms, elektros, laisvalaikio prekėms, žaislams.

„Šias akcijas papildo žinomų gamintojų maisto produktai, higienos ir kosmetikos prekės. Kiekvienoje šalyje „Lidl“ parduotuvėse prekiaujama ir produktais, būdingais tik tam regionui. Kiekvienoje šalyje bendradarbiaujame  su vietos tiekėjais, kurie gali pasiūlyti geriausios kokybės prekes už patrauklią kainą. Savo partneriams siūlome galimybę tiekti prekes mūsų tinklui užsienyje. 

Konkrečiau apie prekių asortimentą Lietuvoje galėsime kalbėti, kai bus baigti pagrindiniai parduotuvių statybos ir infrastruktūros tvarkymo darbai“, – 15min.lt pranešė „Lidl“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius