-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuvos atsakingo verslo asociacijos narių gretas papildė „Rimi“

Sparčiai mažmeninės prekybos tinklą plėtojanti „Rimi Lietuva" tapo Lietuvos atsakingo verslo asociacijos (toliau – LAVA) nare. „Rimi" – pirmasis mažmeninės prekybos tinklas, prisijungęs prie socialinės atsakomybės principais savo veiklą grindžiančias įmones ir organizacijas vienijančios asociacijos.
„Rimi“
„Rimi“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 „Rimi“ Verslas

Pasak LAVA vadovės Giedrės Vinickienės, ne vienos ir Lietuvoje veikiančios įmonės, įskaitant „Rimi", pavyzdys, liudija, jog atsakomybė, skaidrumas ir etika vis labiau lemia verslo sėkmę – tokiu verslu labiau pasitiki darbuotojai, klientai, vartotojai ir rinka, o narystė asociacijoje siunčia jiems aiškią žinią apie atsakingą įmonės požiūrį.

„Labai vertiname tarptautinių kompanijų, turinčių ilgametes socialinės atsakomybės tradicijas, jungimąsi ir dalyvavimą asociacijos veikloje. Jos savo pavydžiu skatina darnaus vystymosi praktikos diegimą ir plėtrą Lietuvoje, kuri ilgalaikėje perspektyvoje neabejotinai atneša praktinę naudą ir pačiam verslui. Ne viena tarptautinė organizacija bei jų turimi duomenys patvirtina, jog per pastarąjį dešimtmetį ne tik pačios įmonės ženkliai sustiprino pastangas socialinės atsakomybės srityje, bet išaugo ir investuotojų dėmesys šiai įmonių veiklai bei jos įtaka jų sprendimams", – sako G.Vinickienė.

Šiuo metu LAVA asociacijai priklauso daugiau nei 20 šalyje veikiančių kompanijų, kurios dalinasi gerąja praktika, turi galimybę semtis patirties iš ekspertų. LAVA yra Lietuvos pažangos tarybos narė, Jungtinių tautų Pasaulinio susitarimo atstovybė ir „SCR Europe" tinklo nacionalinė partnerė Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius