Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos pašto valdyboje – J.Stanišauskienė ir V.Kondratovičius

Lietuvos pašto nuo praėjusių metų lapkričio pabaigos nepriklausoma nare dirba Jūratė Stanišauskienė, o sausio pradžioje Susisiekimo ministerijos skiriamu valdybos nariu tapo Vladislavas Kondratovičius, kuris pakeitė Saulių Kerzą.
Lietuvos pašto logistikos centras
Lietuvos pašto logistikos centras / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Tikime, kad naujai prie Lietuvos pašto valdybos prisijungę valdybos nariai savo idėjomis, sukauptomis kompetencijomis bei profesine patirtimi visokeriopai prisidės prie sėkmingos tolesnės bendrovės transformacijos ir naujų projektų įgyvendinimo“, – pranešime sakė Lietuvos pašto valdybos pirmininkas Mindaugas Kyguolis.

J.Stanišauskienė yra valstybės įmonės „Oro navigacija“ nepriklausoma valdybos narė ir valdybos pirmininkė bei strategijos ir įmonių valdymo konsultantė. Ji yra vadovavusi tarptautinės logistikos bendrovės UPS Rytų Europos šalių regionui, buvo „Western Union“ globalių operacijų viceprezidentė ir padalinio Lietuvoje vadovė, bendrovės „Aurika“ vadovė.

V.Kondratovičius Susisiekimo ministerijoje yra Kelių ir oro transporto politikos grupės vadovas bei bendrovės „Vilniaus viešasis transportas“ valdybos narys. Anksčiau jis buvo susisiekimo viceministras, kuravo susisiekimo sektoriaus politikos formavimą.

Lietuvos pašto valdyboje taip pat dirba du nepriklausomi nariai – Arnoldas Schrovenas bei Alditas Saulius. Dabartinės valdybos kadencija baigsis 2024 metų gegužės mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius