Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Litgrid“ teisininkų paslaugoms galės išleisti 0,36 mln. eurų

Elektros perdavimo sistemos operatorė „Litgrid“ vasarį su keliomis teisininkų kontoromis pasirašė trejų metų preliminariąją teisinių paslaugų teikimo sutartį, kurios bendra vertė – 363 tūkst. eurų.
„Litgrid“ valdymo centras
„Litgrid“ valdymo centras / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Litgrid, AB Teisė

Sutartis vasario 10 dieną sudaryta su keturiais tiekėjais – „Glimstedt Bernotas ir partneriai“, „Ellex Valiūnas“, „Eversheds Saladžius“, ir jungtinės veiklos sutarties pagrindu veikiančiais advokate Lina Meškauskiene, advokate Ieva Kontrauskaite ir advokatų profesine bendrija „Markevičius, Gerasičkinas ir partneriai“, rodo Centrinio viešųjų pirkimų portalo duomenys.

Pasak „Litgrid“, preliminarioji sutartis reiškia, kad kiekvienu atveju, kai prireiks paslaugos, tiekėjai dalyvaus varžymosi procedūroje, o su geriausią pasiūlymą pateikusiu tiekėju bus sudaryta sutartis.

„Teisinės paslaugos bus teikiamos energetikos, įmonių, pirkimų teisės, nekilnojamojo turto, teritorijų planavimo ir statybos teisės ir kitose srityse“, – teigiama „Litgrid“ komentare BNS.

2019 metų rudenį paskelbtame konkurse taip pat dalyvavo Irmanto Norkaus ir partnerių kontora „Cobalt“, „Ecovis ProventusLaw advokatų kontora Kvainauskas, Andziulytė ir partneriai“, advokatų kontora „TGS Baltic“, advokatų profesinės bendrijos „Černiauskas ir partneriai“, „RIDD Vilnius“, „Greenlex“.

„Litgrid“ teisines paslaugas įsigyja pasibaigus ankstesnei sutarčiai. Pernai spalį baigėsi preliminarioji sutartis su „Cobalt“ ir „Valiūnas ir partneriai Ellex“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius