Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Liuksemburgo finansinių paslaugų įmonė iki 2023 metų įdarbins 300 žmonių

Liuksemburgo privačių finansinių paslaugų grupė „Alter Domus“ sostinės Šeimyniškių gatvėje atidarė naują biurą, kuris iki 2023 metų turėtų tapti didžiausiu Europoje. Šiuo metu įmonėje dirba 70 žmonių, bet iki to laiko jų turėtų padaugėti iki 300. Kompanijos vadovė Lietuvoje Sharon Browne 15min sakė, kad į mūsų šalį atvyko talentai su didelėmis ambicijomis.
„Alter Domus“ Lietuvos biuro atidarymas
„Alter Domus“ Lietuvos biuro atidarymas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 Verslas Biuras

Vilniuje esantis biuras yra trečiasis bendrovės regioninis veiklos centras Europoje, kiti du įsikūrę Maltoje ir Airijoje.

Domina talentai ir ambicija

„Alter Domus“ į Lietuvą žengė šių metų gegužę. S.Browne teigimu, prieš priimdama sprendimą, kompanija vertino kelias šalis, tačiau Vilnius buvo vienas iš galimų pretendentų.

„Vilnius pasaulio reitinge atsidūrė labai aukštai dėl talentų pasiekiamumo, dėl galimybės gauti biurą, taip pat dėl to, kad jis yra netoli mūsų pagrindinių operacijų centrų Europoje. Šie dalykai mums buvo labai patrauklūs. Taip teigiame ir žvelgdami į kitus panašaus dydžio verslus, kurie čia sėkmingai įsikūrė“, – teigė ji.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Alter Domus“ Lietuvos biuro atidarymas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Alter Domus“ Lietuvos biuro atidarymas

Kartu, anot S.Browne, buvo įdomu matyti tiek Lietuvos, kaip šalies, tiek Vilniaus ambicijas.

„Esate mąstantys į priekį, be to, per trumpą laiką pasiekėte labai daug. Ambicija ir augimo sparta mums labai patiko“, – kalbėjo ji.

Per metus – po 100 darbuotojų

Šiuo metu „Alter Domus“ turi apie 40 biurų visame pasaulyje, dalis jų yra Europoje. Tačiau S.Browne patikino, kad iki 2023 metų Vilniaus biuras turėtų tapti vienu didžiausiu centrų Senajame žemyne. Šiuo metu čia dirba apie 70 darbuotojų, tačiau per porą metų iš viso turėtų būti įdarbinta 300.

„Augame sparčiai, planuojame įdarbinti po 100 darbuotojų per metus“, – teigė ji.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Alter Domus“ Lietuvos biuro atidarymas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Alter Domus“ Lietuvos biuro atidarymas

Biuras Vilniuje, sulaukęs priežiūros institucijų patvirtinimo, prisidės prie pasaulinių „Alter Domus“ įmonių valdymo ir investicinio turto paslaugų centrų veiklos. Naujas centras taip pat atliks žmogiškųjų išteklių valdymo, projektų įgyvendinimo ir technologijų vystymo funkcijas. Be to, įmonės veikla apima ir tokias sritis kaip programinės įrangos, tinklo ir infrastruktūros, saugumo priemonių kūrimas, sistemų inžinerija, kokybės ir vartotojų patirties valdymas bei kitas.

„Alter Domus“ Lietuvoje ieško įvairaus profilio darbuotojų, pavyzdžiui, korporatyvinių ir fondų apskaitos specialistų, IT profesionalų, taip pat atitikties ir mokesčių teisininkų, kurie dirbs su klientais Europoje ir JAV.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Alter Domus“ Lietuvos biuro atidarymas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Alter Domus“ Lietuvos biuro atidarymas

„Sodros“ duomenimis, rugsėjį įmonėje atlyginimų mediana siekė 3236 eurus prieš mokesčius.

„Atlyginimas priklauso nuo įvairių aspektų. Mažiausiai gauna tie, kurie ką tik būna prie mūsų prisijungę, tačiau jis auga kylant pozicijai. Siekiame turėti gerą komandos piramidę, kur ką tik į komandą įsilieję žmonės yra palaikomi patirties turinčių darbuotojų. O piramidės viršuje – direktoriai ir kiti vadovai“, – sakė S.Browne.

Naujasis įmonės biuras įsikūrė „Business Stadium North“ centre, kur užima visą 8-ą aukštą. Augant darbuotojų skaičiui, bus prijungtas ir 7-as aukštas. Bendras biuro plotas viršys 3 tūkst. kv. metrų.

„Alter Domus“, įsteigta 2003 metais Liuksemburge, teikia paslaugas organizacijoms, investuojančioms į alternatyvų turtą. Ji užsiima investicinio turto ir skolų administravimu, įmonių valdymu, apskaitos, konsolidavimu, teikia mokestinių ir teisinių reikalavimų atitikties, depozitoriumo paslaugas.

Šių metų pradžioje įmonės administruojamo turto vertė visame pasaulyje perkopė vieną trilijoną eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius