-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 26 /12:35

M.Ardišauskas pardavė jam priklausiusias „Fabulos ir partnerių“ akcijas

Buvęs vienos didžiausių Lietuvos ryšių su visuomene agentūrų „Fabula ir partneriai“ („Fabula Hill+Knowlton Strategies“) vadovas ir partneris Mindaugas Ardišauskas pardavė jam priklausiusias agentūros akcijas.
Mindaugas Ardišauskas
Mindaugas Ardišauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Jas įsigijo likę „Fabula Hill+Knowlton Strategies“ partneriai, pranešė įmonė.

M.Ardišauskas prie agentūros komandos prisijungė 2002 metais, vadovavo Kampanijų ir krizių departamentui, prisidėjo prie didelės dalies svarbiausių agentūros projektų. Nuo 2010 iki 2016 metų jis ėjo agentūros generalinio direktoriaus pareigas.

Agentūros partneriai šiuo metu yra komunikacijos ekspertai Mykolas Katkus, Žydrūnas Gaudiešius ir Lina Šliogerienė, agentūros vadovė – Raminta Rimkienė.

„Fabula Hill+Knowlton Strategies” veikia nuo 1999 metų ir teikia plataus spektro komunikacijos paslaugas. Agentūroje dirba daugiau kaip 30 konsultantų ir komunikacijos specialistų.

Registrų centro duomenimis, M.Ardiškauskas valdė 10 proc. „Fabula ir partnerių“ akcijų. L.Šliogerienei priklausė 5 proc. „Fabula ir partnerių“ akcijų, o likusius 85 proc. bendrovės akcijų valdė bendrovė „The book“, kurią kontroliuoja M.Katkus (51,65 proc. akcijų) ir Ž.Gaudiešius (48,35 proc.).

„Fabula ir partneriai“ praėjusiais metais gavo 2,119 mln. eurų pajamų – 26,8 proc. mažiau nei 2017-aisiais (2,687 mln. eurų), bendrovės grynasis pelnas mažėjo triskart iki 52,9 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius