Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marko Zuckerbergo saugumui „Facebook“ pernai išleido 22,6 mln. dolerių

„Facebook“ pernai beveik padvigubino išlaidas, skirtas įmonės įkūrėjo ir vadovo Marko Zuckerbergo saugumui užtikrinti. Kompanijos finansų ataskaita rodo, kad pernai tam buvo išleisti 22.6 mln. dolerių, rašo „The Guardian“.
Markas Zuckerbergas
Markas Zuckerbergas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pastaruosius trejus metus M.Zuckerbergo alga tesiekė 1 dolerį per mėnesį, tačiau jo kitos išlaidos nuolat didėja. Pernai jos pasiekė 22,6 mln. dolerių.

Beveik 20 mln. dolerių buvo skirti M.Zuckerbergo ir jo šeimos saugumui. 2017-aisiais šiam tikslui buvo išleista dvigubai mažiau – 9 mln. dolerių. M.Zuckerbergas taip pat gavo 2,6 mln. dolerių kelionėms privačiu lėktuvu, ką kompanija taip pat laiko išlaidomis vadovo saugumui.

Pastaruoju metu „Facebook“ vis dažniau kritikuojamas už savo vaidmenį platinant dezinformaciją ir politinę propagandą, taip pat asmens duomenų ir privatumo pažeidimus.

Daugiausia tai susiję su galima Rusijos įtaka 2016-ųjų prezidento rinkimuose JAV. Taip pat su tuo, kad Donaldas Trumpas rinkimų kampanijoje naudojosi „Cambridge Analytica“ paslaugomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius