-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Maxima“ pradėjo prekiauti nereceptiniais vaistais: ką mąsto kiti?

Prekybos tinklui „Maxima“ paskelbus, kad pradeda prekybą nereceptiniais vaistais, LRT.lt pasidomėjo, ar apie tokį asortimento pagausinimą nemąsto kiti šalies prekybos tinklai. Aiškėja, kad nereceptinių vaistų įsigyti ateityje galima bus ne tik „Maximose“.
Vaistai
Vaistai / Vida Press nuotr.

Kaip LRT.lt informavo prekybos tinklo komunikacijos vadovė Berta Čaikauskaitė, jos atstovaujamas „Iki“ žada pasinaudoti galimybe prekiauti vaistais.

„Siekiame sudaryti galimybes gyventojams įsigyti būtiniausius vaistus, kai vaistinės nedirba ar yra pernelyg nutolusios nuo jų gyvenamosios vietos“, – rašoma prekybos tinklo atsakyme.

Pasak B.Čaikauskaitės, prekiauti nereceptiniais vaistais tinklas „Iki“ pradės gavęs licenciją ir suformavęs pirkėjams tinkamiausią asortimentą.

Prekiauti vaistais ketina ir „Rimi“. Tinklo atstovė Giedrė Buivydienė LRT.lt komentavo, kad šio tinklo parduotuvėse jau dabar galima įsigyti įvairių maisto papildų – žuvų taukų, kai kurių vitaminų, pastilių gerklei, aktyvintos anglies, papildų virškinimui.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Prekybos centras
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Prekybos centras

„Manome, kad pirkėjui būtų patogu apsiperkant prekybos centre kartu įsigyti ir leistinų nereceptinių vaistų savo namų vaistinėlei, tad šią galimybę svarstome ir tam ruošiamės“, – teigė „Rimi“ viešųjų ryšių vadovė.

„Lidl“ atstovaujanti Lina Skersytė LRT.lt sakė, kad šis prekybos tinklas dar neturi konkrečios pozicijos, prekiaus vaistais ar ne, nors tokios galimybės analizuojamos.

„Maxima“ antradienį paskelbė, kad šio prekybos centro klientai visose „Maximos“ parduotuvėse jau gali įsigyti šešis nereceptinius vaistinius preparatus, dvi medicinines priemones ir maisto papildų. Medikamentais bus prekiaujama prekybos tinklo kasose – paprašę kasininko, pirkėjai galės įsigyti pageidaujamų vaistinių preparatų.

„Atsižvelgdami į klientų lūkesčius turėti platesnes galimybes įsigyti dažniausiai vartojamų vaistų, pradėjome prekiauti nereceptiniais preparatais. Klientai mūsų parduotuvėse jau gali rasti medikamentų, skirtų skausmo malšinimui, skrandžio rūgštingumo mažinimui bei odos antiseptiniam gydymui. Tad gyvenvietėse, kur veikia „Maximos“ parduotuvės, bet šalia nėra vaistinių, žmonės turės patogią galimybę įsigyti būtiniausių jiems reikalingų preparatų“, – pranešime spaudai cituojama „Maximos“ komercijos vadovė Vilma Drulienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius