Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Maxima“ vasaros sezonui ieškos apie 600 darbuotojų

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ kaip ir kasmet vasaros sezonui papildomai ieško apie 600 darbuotojų, kuriems siūlo nemokamą apgyvendinimą Baltijos pajūryje, kasmėnesines premijas bei ypač patogų darbo grafiką, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Maximos“ darbuotoja
„Maximos“ darbuotoja / „Maximos“ nuotr.
Temos: 2 „Maxima“ Darbas

Vasaros sezono metu darbuotojai į prekybos tinklą „Maximą“ priimami visoje Lietuvoje, o ypač jų ieškoma poilsiautojų pamėgtuose Baltijos jūros kurortuose – vien Palangoje, Nidoje, Šventojoje ir Klaipėdoje ketinama įdarbinti iki 200 žmonių. Daugiau papildomos pagalbos vasarą reikės ir didžiuosiuose Lietuvos miestuose Vilniuje ir Kaune bei Ignalinoje, Druskininkuose, Molėtuose.

Daugiausia darbuotojų ieškoma darbui „Maxima“ parduotuvėse: kasininkų, salės darbuotojų, pardavėjų. Taip pat stiprinamos maisto gamybos cechų komandos bei ieškoma darbuotojų logistikos sandėliuose.

Nemokamas apgyvendinimas, patogus grafikas ir premijos

Pasak „Maxima“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorės Ernestos Dapkienės, prie komandos kviečiami prisijungti žmonės, nepriklausomai nuo jų profesinės patirties ir amžiaus.

Sezoninis darbas yra galimybė įsidarbinti tiek vyresniems žmonėms, ieškantiems vasarą papildomo uždarbio, tiek jaunimui, kuris nori pajusti finansinę laisvę ir įgyti darbo praktikos.

„Vienas didžiausių pliusų yra patogus ir lankstus grafikas: po keturių darbo dienų – keturi laisvadieniai. Puikiai suprantame, kad prie Baltijos jūros vilioja ne tik darbo vieta, bet ir poilsis bei pramogos, tad dirbant tokiu grafiku vasarą pavyks ir užsidirbti, ir pailsėti bei pakeliauti“, – sako E.Dapkienė.

Ji pažymi, kad pageidaujantiems „Maxima“ suteiks nemokamą gyvenamąją vietą Nidoje, Palangoje, Šventojoje, Klaipėdoje. Tokia galimybė sudaroma ir dirbantiems Vilniuje bei Kaune. Be to, visiems „Maxima“ darbuotojams darbo metu skiriami ir nemokami karšti pietūs.

Darbuotojams siūlomas ir kasmėnesiniai priedai už pasiektus darbo rezultatus.

Sezoninis darbas, pasak E.Dapkienės, gali tapti tramplinu karjerai arba bent padėti tvirtus pirmuosius profesinius pamatus. „Tai itin aktualu jaunimui, kuriam dar trūksta patirties darbo rinkoje, todėl mielai kviečiame juos prisijungti. Per trumpą laiką pas mus įgyjama vertingų žinių bei naudingų įgūdžių, pavyzdžiui, kaip bendrauti su klientais, susipažįstama su planogramomis bei gaunami kiti prekybos pagrindai“, – sako ji.

Pasibaigus vasarai suteikiama galimybė persikelti į kitą prekybos tinklo „Maxima“ padalinį bei derinti darbą su rudenį prasidėsiančiomis studijomis.

Sezoniniams „Maxima“ darbuotojams, kaip ir nuolatiniams, galioja Kolektyvinėje sutartyje įtvirtintas platus socialinių naudų paketas, kuris praėjusiais metais padidintas net 3 kartus.

Šiemet lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ kasmetiniuose „CV-Online“ rengiamuose „TOP Darbdavio“ rinkimuose jau antrus metus iš eilės pelnė pripažinimą kaip daugiausiai darbuotojų susidomėjimo sulaukianti Lietuvos prekybos įmonė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius