Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Microsoft“ išleido naują operacinę sistemą „Windows 10“

Didžiausia pasaulyje programinės įrangos gamintoja „Microsoft“ nuo trečiadieno „Windows 7“ ir „Windows 8.1“ vartotojams suteikia galimybę nemokamai atnaujinti esamą operacinę sistemą į „Windows 10“.
„Microsoft“ logotipas
„Microsoft“ logotipas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Microsoft“

Naujausią operacinę sistemą, kuri laikoma pačia saugiausia, bus galima naudoti įvairiuose prietaisuose, įskaitant asmeninius kompiuterius, planšetinius kompiuterius, telefonus, „Raspberry Pi“, „Xbox One“, „HoloLens“ ir kt.

Taip pat nuo trečiadienio pradeda veikti naujoji parduotuvė „Windows Store“, kurioje bus galima įsigyti „Windows 10“ pritaikytų programų.

„Šiandien prasideda nauja „Windows“ era. Nuo pat pradžių „Windows 10“ buvo unikali – ji sukurta atsižvelgiant į daugiau kaip 5 mln. gerbėjų atsiliepimus, pristatyta kaip paslauga ir pasiūlyta kaip nemokamas atnaujinimas“, – sakė Terry Myersonas, vykdantysis „Windows“ ir įrenginių grupės viceprezidentas.

Pasak jo, „Windows 10“ perteikia mūsų personalizuotos kompiuterijos viziją su natūralia, mobilia ir patikima patirtimi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius