Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

„Mitnijos“ apyvarta pernai ūgtelėjo 10 proc. iki 69,1 mln. eurų

Koncerno „MG Baltic“ valdoma Kauno statybų bendrovė „Mitnija“ pernai persiorientavo į privačių bendrovių užsakymus ir apyvartą padidino beveik 10 proc. iki 69,1 mln. eurų, nors visas statybos sektorius smuko apie 9 procentus.
Statybos bendrovės „Mitnija“ generalinis direktorius Julius Gendvilis
Statybos bendrovės „Mitnija“ generalinis direktorius Julius Gendvilis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip rašo „Verslo žinios“, bendrovė išskiria sėkmingą projektą Jungtinėje Karalystėje bei laimėtus NATO ir JAV kariuomenės konkursus.

„Pernai nebuvo stambių viešojo sektoriaus projektų, o dėl vykusių smulkesnių užsakymų konkurencija buvo labai didelė, bendrovės dempingavo kainas, kad laimėtų šiuos konkursus. Mes persiorientavome į privataus sektoriaus užsakymus ir tai leido padidinti apyvartą“, – sako „Mitnijos“ generalinis direktorius Julius Gendvilis.

Jis neatskleidė, kokį projektą „Mitnija“ įgyvendina Jungtinėje Karalystėje, nes saisto su užsakovu pasirašyta konfidencialumo sutartis. Šio projekto vertė yra apie 4 mln. eurų. Šiais metais bendrovė prognozuoja 10-15 proc. pajamų augimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius