Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„My Fitness“ AS įsigijo UAB „Gym Plius“, antrą didžiausią Lietuvoje sporto klubų tinklą

„MyFitness“ įsigijo 100 proc. UAB „Gym Plius“ akcijų paketą iš jos akcininkų Airido Kondrato ir UAB „INVEFINA“. „Gym+“ – antras didžiausias sporto klubų tinklas Lietuvoje, turintis iš viso 10 klubų: 6 Vilniuje, 3 Kaune ir 1 Panevėžyje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Naujas sporto klubas Vilniaus centre skelbia atvirų durų dienas
Naujas sporto klubas Vilniaus centre skelbia atvirų durų dienas / Projekto partnerio nuotr.

Gym +“ veiklos raidą sekėme keletą metų. Labai džiaugiamės galėdami priimti „Gym+“ į savo šeimą ir nekantraujame kartu toliau tęsti plėtros Lietuvoje strategiją“, – sako „MyFirness“ vadovas Erkki Torn. „Tikimės atidaryti mažiausiai dar 7 naujus sporto klubus Baltijos šalyse per artimiausius 12 mėnesių. Mūsų tikslas – pagerinti standartus, pritaikyti naujausias tendencijas, skatinti daugiau žmonių sportuoti ir motyvuoti sveikai gyventi. Dabar galime tai padaryti kartu ir dar didesniu mastu visame Baltijos regione“, – sako E.Torn.

Po įsigijimo sandorio „MyFitness“ tinklui priklausys 47 sporto klubai, turintys daugiau nei 100 000 narių visame Baltijos regione.

„Gym+“ sukūrė labai finansiškai patrauklią koncepciją ir pademonstravo įspūdingą augimą. „Gym+“ ir toliau tęs veiklą Lietuvoje išlaikydama savo esamą koncepciją, prekės ženklą ir atsidavusią bei talentingą komandą. Tačiau mes taip pat siekiame pritaikyti savo grupės patirtį ir žinias, kad galėtume savo klientams suteikti pačią geriausią patirtį ir augti dar greičiau“, – pažymi Erkki Torn.

Pasak E.Torn, „MyFitness“ yra stiprus rinkos žaidėjas Estijoje ir Latvijoje. Į Lietuvos rinką „MyFitness“ įžengė prieš metus – Vilniuje atidarytas pirmasis sporto klubas. „Įsigijus „Gym+“ ir jo 10 sporto klubų, „MyFitness“ dar stipriau įsitvirtins Lietuvos rinkoje ir taps neabejotinu lyderiu Baltijos regione“, – pažymi E.Torn.

UAB „Gym Plius” įkūrėjas ir direktorius Airidas Kondratas sako, kad sparti plėtra tikrai džiugina ir dabar „Gym+“ lygiuojasi tarp stipriausių sporto klubų operatorių Baltijos šalyse. „Džiaugiamės šiuo sėkmingu sandoriu ir „MyFitness“ ateities perspektyvomis, nes „MyFitness“, tapęs regiono lyderiu, suteiks naujos patirties šioje veikloje“, – sako A.Kondratas ir priduria, kad „MyFitness“ – puikus verslo partneris, kuriantis pridėtinę vertę ir užtikrinantis tolimesnę verslo plėtrą.

Pasak Indrek Nuume, Estijos LHV banko verslo bankininkystės vadovo, šis sandoris – puikus verslumo pavyzdys. „Estijoje „MyFitness“ tūkstančius žmonių įkvėpė puoselėti sveikesnį ir aktyvesnį gyvenimo būdą. „MyFitness” ne tik įgyvendino ambicingą sporto klubų tinklo plėtrą Estijoje, bet ir sėkmingai ją pritaiko Lietuvoje“, – sako I.Nuume.

Šį sandorį finansavo LHV bankas. Pirkėją atstovavo advokatų profesinė bendrija „Motieka ir Audzevičius“, o pardavėją – „SUMMA Advisers“ ir advokatų kontora „Ellex Valiunas“. Šalys sutarė neatskleisi įvykusio sandorio sąlygų.

„My Fitness AS“ veiklą pradėjo vykdyti 2008 metais. Šiuo metu Baltijos šalyse veikia 47 „MyFitness“ sporto klubų tinklas trimis skirtingais pavadinimais – „MyFitness“, „Gym!“ ir „Gym+“. „My Fitness“ AS 2019 metų konsoliduotas pelnas siekė 26.6 mln. eurų, o šiemet prognozuojama 36 mln. eurų. Įmonėje dirba daugiau nei 900 darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius