Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja VĮ „Oro navigacija“ valdybos pirmininke paskirta J.Stanišauskienė

Rugpjūčio 30 d. į pirmąjį valdybos posėdį rinkosi naujoji VĮ „Oro navigacija“ valdyba, buvo išrinkta naujoji valdybos pirmininkė. Ja tapo organizacijų strategijos ir valdymo ekspertė bei profesionali valdybų narė Jūratė Stanišauskienė. Posėdžio metu penkių narių valdybos komanda taip pat susipažino su VĮ „Oro navigacijos“ vadovais ir strateginėmis kryptimis bei pagrindiniais projektais, rašoma pranešime spaudai.
Jūratė Stanišauskienė
Jūratė Stanišauskienė / Asmeninio archyvo nuotr.

„Aviacijos sektorius visame regione išgyvena sudėtingą laikotarpį, tačiau esu tikra, kad kompetentinga įmonės „Oro navigacija“ darbuotojų ir jos vadovų komanda drauge su naujai išrinkta aukšto profesionalumo valdyba sėkmingai suvaldys iššūkius. Greta to sieksime diegti technologinius tobulinimus, dėsime bendras pastangas užtikrinti įmonės augimą ir efektyvumo didinimą“, – sako „Oro navigacijos“ valdybos pirmininkė J.Stanišauskienė.

„Oro navigacija“ valdyba – kolegialus valdymo organas, kurį sudaro penki nariai, iš kurių trys yra nepriklausomi, vienas – deleguotas steigėjo (LR Susisiekimo ministerija), į valdybos sudėtį taip pat įeina vienas darbuotojų atstovas. Valdyba paskirta 4 metų kadencijai.

„Oro navigacija“ valdybą sudaro šie nariai:

Jūratė Stanišauskienė yra sukaupusi daugiau nei 15 metų tarptautinę aukščiausio lygio vadovavimo bei strategijos formavimo ir įgyvendinimo patirtį. J. Stanišauskienė ėjo pasaulinės logistikos kompanijos UPS Rytų Europos šalių regiono direktorės pareigas, taip pat buvo UAB „Aurika“ generalinė direktorė ir valdybos narė, „Western Union“ globalių operacijų vicepezidentė ir padalinio Lietuvoje vadovė, AB „Lietuvos paštas“ valdybos narė.

Gediminas Almantas turi 16 metų patirtį aviacijos srityje – yra buvęs VĮ „Lietuvos oro uostai“ generalinis direktorius ir valdybos narys, „ACI Europe“ valdybos narys, ėjo Kopenhagos oro uosto įmonės socialinės atsakomybės (ĮSA) patarėjo pareigas. Jis, taikant gerosios valdysenos principus ir užtikrinant valdybos veiklos tęstinumą, tęs savo darbą VĮ „Oro navigacija“ valdyboje.

Šiuo metu jis taip pat yra VšĮ „Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija“ Tarybos pirkimų ir investicijų politikos komiteto narys, Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos valdybos pirmininkas, UAB „EPSO-G“ valdybos narys, Atviros Lietuvos Fondo tarybos pirmininkas, VĮ „Lietuvos oro uostai“, nepriklausomas valdybos narys, Viešosios įstaigos „Atviros Lietuvos fondas“ Tarybos pirmininkas.

Mantas Šukevičius yra sukaupęs tarptautinės patirties rizikų valdymo, darbo su klientais ir kreditavimo nuostatų įdiegimo srityse, korporatyvinę valdyseną diegė ir viename iš Kazachstano bankų. Užėmė vadovaujančias pareigas Lietuvos, Ukrainos, Kazachstano įmonėse ir bankuose, dirba jų kolegialiuose organuose. M. Šukevičius nuo 2020 m. vadovauja UAB „Victory Funds“, yra JSCB „Qishloq Qurilish Bank“ stebėtojų tarybos narys, taip pat antrai kadencijai jis yra išrinktas AB „Detonas“ valdybos pirmininku.

Darius Stravinskas – Susisiekimo ministerijos deleguotas atstovas, Ateities susisiekimo politikos grupės vadovas, gerai išmanantis korporatyvinės valdysenos principus ir susisiekimo sektoriaus reglamentavimą.

Vytautas Vaižmužis – darbą valdyboje antrą kadenciją tęsiantis VĮ „Oro navigacija“ darbuotojų atstovas, Aeronautikos gelbėjimo koordinacinio centro vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius