-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujasis „Citadele“ banko klientų aptarnavimo skyrius – BLC verslo centre Kaune

Naujojo klientų aptarnavimo centro duris „Citadele“ bankas atvers Kaune, šalia SBA grupės atnaujintos Vienybės aikštės įsikūrusiame BLC verslo centre, kurį plėtoja nekilnojamojo turto (NT) bendrovė „SBA Urban“. Pirmajame aukšte, 200 kv. m patalpose banko skyrius planuoja įsikurti vasaros pradžioje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
BLC verslo centras Kaune
BLC verslo centras Kaune / SBA nuotr.

„Atnaujinus Vienybės aikštę Kaune, ji ir aplink ją įsikūrę verslo centrai neilgai trukus tapo kauniečių ir verslo traukos centru. Patogus susisiekimas pėsčiomis, viešuoju transportu ar nuosavu automobiliu, kurį galima saugiai pasistatyti požeminėje aikštelėje, lėmė gana greitą mūsų plėtojamo verslo centro užpildymą. Šiandien visi korpusai išnuomoti jau 90 proc.“, – teigia „SBA Urban“ Komercijos vadovas Giedrius Muliuolis.

Naujasis „Citadele“ skyrius įsikurs D korpuso pirmame aukšte, 200 kv. m patalpose su atskiru įėjimu iš Vienybės aikštės. Taip pat klientams numatytos automobilių stovėjimo vietos požeminėje aikštelėje, o didesniems susitikimams bus skirtos komplekse veikiančios konferencijų salės. Planuojama, kad klientus naujose patalpose skyrius priims jau vasaros pradžioje. Klientai čia galės susipažinti su naujausiais skaitmeniniais produktais ir pasikonsultuoti įvairiais aktualiais finansiniais klausimais

„Siekiame tapti banku, klientams siūlančiu inovatyvius produktus ir suteikiančiu aukščiausio lygio aptarnavimą. Dėl to pastaruoju metu daug dėmesio skiriame skyrių tinklo atnaujinimui. Pernai į „SBA Urban“ valdomą „Green Hall“ biurų centrą Vilniuje perkėlėme ir savo centrinę būstinę bei joje veikusį skyrių, o šiemet į modernias patalpas persikels ir Kauno skyrius. Atnaujinta Vienybės aikštė jau yra tapusi visuomenės aktyvaus gyvenimo ašimi, aplink ją veikia daug įvairių įstaigų, tad gyventojams ir verslo klientams naujoji skyriaus vieta bus ypač patogi“, – pabrėžia „Citadele“ banko Lietuvos filialo ir administracijos vadovas Vaidotas Gurskas.

„Citadele“ bankas su „SBA Urban“ bendradarbiauja jau kurį laiką. G.Muliuolio teigimu, didelės kompanijos nuolat ieško patikimų ir profesionalių partnerių, tad daugkartiniai susitarimai dėl nuomojamo ploto tampa įvertinimu NT plėtotojui.

BLC verslo centre biurus nuomojasi informacinių technologijų bendrovių klasteris – „Blaster“, „Ernst & Young Baltic“, „Tele2” ir kiti.

BLC verslo centrą Kaune, šalia SBA atnaujintos Vienybės aikštės, plėtoja bendrovė „SBA Urban” (buv. „Urban Inventors“), Vilniuje valdanti verslo slėnį „Green Hall“. SBA investicijos į BLC 2 ir Vienybės aikštę siekia apie 40 mln. eurų. „SBA Urban” išvystė „Capitalica Asset Management“ priklausantį verslo centrą „Kauno dokas“. Taip pat industrinius pastatus – logistikos centrą „Innovo logistika“ ir baldų ruošinių gamyklą „Laminn“ SBA industrinių inovacijų slėnyje šalia Klaipėdos, vėliau šiuos pastatus pardavė Estijos fondui „Eften“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius