Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujuoju „Novaturo“ grupės finansų direktoriumi tampa Arūnas Žilys

Lyderiaujantis Baltijos šalyse kelionių organizatorius AB „Novaturas“ praneša apie pokyčius įmonės aukščiausio lygio vadovų komandoje. Nuo š. m. gegužės mėn. 9 dienos finansų direktoriaus pareigas pradeda eiti Arūnas Žilys. Arūnas taip pat prisijungia prie įmonės aukščiausio lygio vadovų komandos, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Arūnas Žilys
Arūnas Žilys / Asmeninio archyvo nuotr.

„Vienas pagrindinių „Novaturo“ grupės aukščiausio lygio vadovų komandos strateginių tikslų yra stiprinti lyderio pozicijas rinkose ir auginti įmonės vertę. Džiaugiuosi, kad prie mūsų komandos prisijungia didelę profesinę patirtį finansų valdymo srityje sukaupęs Arūnas Žilys. Neabejoju, kad Arūno ekspertinės žinios ir progresyvus mąstymas bus svarus indėlis tiek auginant įmonės vertę, tiek ir stiprinant santykius su akcininkais bei investuotojų bendruomene“, – sako Vitalij Rakovski, „Novaturo“ grupės vadovas.

A.Žilys turi sukaupęs ilgametės patirties finansų pritraukimo ir valdymo srityse, vystant strateginius projektus ir organizacijas. Pastaruosius penkerius metus Arūnas ėjo finansų direktoriaus pareigas „Ignitis“ grupės dukterinėje įmonėje „Vilniaus kogeneracinė jėgainė“ bei UAB „Vilniaus vystymo kompanija“.

„Džiaugiuosi prisijungęs prie turizmo sektoriaus lyderio Baltijos šalyse būtent šiuo galimybių kupinu laikotarpiu. Nepaisant vis naujų iššūkių, turizmo rinka sparčiai atsigauna ir vienas pagrindinių mano tikslų – kartu su vadovų komanda strategiškai didinti įmonės vertę ir užtikrinti, kad įmonė tvariai augtų kartu su visa rinka. „Novaturo“ grupė turi daug potencialo ir ambicijų, tikiu, kad ateinančiais metais daug nuveiksime“, – sako įmonių grupės finansų direktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius