Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Norfa“ skelbia, kad vidutinis atlyginimas prekybos tinkle viršijo 800 eurų ribą

Bendrovės „Norfos mažmena“ vidutinis visų darbuotojų atlyginimas 2018 m. spalio mėnesį buvo 803,22 EUR neatskaičius mokesčių. Skaičiuojant tik tuos darbuotojus, kurie išdirbo visą kalendorinį mėnesį, vidutinis atlyginimas buvo 853,08 EUR neatskaičius mokesčių, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Norfa“
„Norfa“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Norfos“ savininkai dar gegužės mėn. prognozavo algų kilimą prekybos sektoriuje. Jie žadėjo, kad metų eigoje, „Norfos“ grupės įmonėse darbuotojų atlyginimai vidutiniškai turėtų kilti daugiau kaip 10 proc. „Norfoje“ pažadai buvo įvykdyti ir rezultatas pasiektas maždaug per pusmetį (kovo mėn. „Norfos mažmenos“ darbuotojų vidutinis mėnesinis bruto darbo užmokestis siekė 722,92 Eur).

Bendrovės darbuotojų atlyginimai priklauso nuo darbo rezultatų, kurie apskaičiuojami pagal specialias formules – kuo efektyviau dirbsi, tuo didesnis bus atlyginimas. Pavyzdžiui, kasininko atlyginimas priklauso nuo asmeninės ir parduotuvės apyvartų, taip pat nuo aptarnautų klientų skaičiaus. Pardavimai – tuo pačiu ir alga – taip pat priklauso nuo aptarnavimo kokybės.

Šiuo metu šalyje veikia 141 „Norfa“ parduotuvė.

Statistikos departamentas pirmadienį paskelbė, kad vidutinis darbo užmokestis Lietuvoje per trečią ketvirtį tepaaugo 1 procentu ir pasiekė 935,7 euro prieš mokesčius, arba 728 eurus atskaičius mokesčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius