-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nuolatinių vadovų neturi apie 20 valstybinių įmonių ir įstaigų

2017 metai pasižymėjo kaip reta didele valstybės įmonių bei verslui svarbias funkcijas atliekančių institucijų vadovų kaita, o valstybės įmones, įstaigas ir tarnybas prižiūrinčios ministerijos žada, kad nuolatiniai vadovai bus skaidriai išrinkti artimiausiu laiku: vienur konkursai jau vyksta, kitur – netrukus bus skelbiami, o iš viso šiuo metu nuolatinių vadovų neturi arti 20 valstybinių įmonių ir įstaigų, rašo „Verslo žinios“.
Lietuvos energija
Lietuvos energija / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Lietuvos energija“ skaičiuoja sulaukusi daugiau nei 150 paraiškų kandidatuoti į bendrovės valdybos narių pareigas, dėl didelio kandidatų skaičiaus valdybos narius planuojama paskirti iki 2018 metų sausio pabaigos, kada suformuota valdyba tvirtins įmonės generalinį direktorių.

Naujoji Lietuvos pašto valdyba oficialius įgaliojimus įgis, kai tam leidimą suteiks Lietuvos bankas. Paraiškų į įmonės vadovo poziciją gauta daugiau nei 20, anot „Invegos“ valdybos pirmininko Nerijaus Datkūno, tikimasi, kad įmonės vadovas bus paskelbtas sausį.

Paraiškos „Litexpo“ vadovo pareigoms eiti buvo priimamos iki gruodžio 20 dienos. Finansų viceministro Dariaus Sadecko teigimu, konkursą Turto banko generalinio direktoriaus pareigoms numatoma skelbti 2018 metų sausį ir tikimasi, kad darbą jis pradės vasarį ar kovą.

Kitų metų pradžioje turėtų būti skelbiamas konkursas Automobilių kelių direkcijos direktoriaus ir Statybų inspekcijos viršininko pareigoms eiti. Paraiškų į konkursą Valstybinės energetikos inspekcijos direktoriui išrinkti teikimo terminas baigiasi gruodžio 27 dieną, tačiau jis gali neįvykti – paraiškų į šias pareigas kol kas negauta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius