Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nurimus kainų skandalui „Maximą“ palieka komunikacijos vadovė  

„Maximos“ komunikacijos vadovė Renata Saulytė palieka darbą praėjus beveik trims mėnesiams po to, kai paskelbė, kad prekybos tinklas ketina kreiptis į Valstybės saugumo departamentą (VSD) dėl diskusijų apie didėjančias kainas.
Renata Saulytė
Renata Saulytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Gegužės 6 dieną R.Saulytė informavo, kad „Maxima“ kreipsis į VSD su prašymu išaiškinti, ar diskusijos dėl augančių kainų nėra Kremliui palankų jėgų darbas. Tačiau dar tą pačią dieną „Maximos“ vadovas Žydrūnas Valkeris turėjo paneigti R.Saulytės žodžius ir pripažinti, kad tai buvo apmaudi klaida.

Komunikacijos vadove R.Saulytė dirbo trejus metus, ji buvo ir „Maximos“ veidas žiniasklaidoje. Pareigų ji neteks rugpjūčio 1 dieną. Nuo rugpjūčio 1 dienos atstovės žiniasklaidai pareigas laikinai perims komunikacijos vadybininkė Milda Januškevičienė. Šiuo metu bendrovė ieško naujo komunikacijos vadovo.

„Bendrovę „Maxima LT“ R. Saulytė palieka, nusprendusi ieškoti naujų iššūkių po aštuonerių metų darbo vienoje įmonėje. Prieš pradėdama eiti komunikacijos vadovės pareigas, ji vadovavo „Maxima LT“ Vidinės komunikacijos skyriui, dar anksčiau bendrovėje ji ėjo atstovės ryšiams su visuomene pareigas“, – skelbiama pranešime.

„Per 25-erius savo veiklos metus „Maxima LT“ tapo neabejotinu lietuvių verslumo ir jų darbštumo pavyzdžiu, todėl džiaugiuosi, turėjusi galimybę dirbti su savo srities profesionalais bei prisidėti prie įmonės – ją kūrusių, ja tikėjusių kolegų – sėkmės“, – pranešime spaudai sako R. Saulytė.

Pasak bendrovės „Maxima LT“ generalinio direktoriaus Žydrūno Valkerio, šiuo metu bendrovė svarsto naujo komunikacijos vadovo kandidatūras. „Gaila, kad mūsų kolektyvą palieka ilgametę patirtį sukaupusi vadovė, kuri reikšmingai prisidėjo prie bendrovės komunikacijos ir įvaizdžio formavimo. Tačiau suprantame, jog darbo rinka, kaip ir verslo aplinka, nuolat kinta, todėl neišvengiamai keičiasi ir įmonės darbuotojai“, – sakė Ž.Valkeris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius