-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Olandas Leon van der Laan vadovaus lietuvių startuoliui „Cargo stream“

„Cargo stream“ praneša, jog Leon van der Laan taps naujuoju bendrovės direktoriumi. Šiuo metu Jungtinėje Karalystėje, Prancūzijoje, Lenkijoje ir Lietuvoje veikianti įmonė savo platformoje teikia skaitmenines logistikos valdymo paslaugas transporto įmonėms, ekspeditoriams ir krovinių siuntėjams. Šių metų pradžioje „Cargo stream“ pristatė pirmąją mobiliąją krovininių konteinerių rezervavimo programėlę Europoje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Leon van der Laan
Leon van der Laan / Asmeninio archyvo nuotr.

„Cargo stream“ praneša, jog Leon van der Laan taps naujuoju bendrovės direktoriumi. Šiuo metu Jungtinėje Karalystėje, Prancūzijoje, Lenkijoje ir Lietuvoje veikianti įmonė savo platformoje teikia skaitmenines logistikos valdymo paslaugas transporto įmonėms, ekspeditoriams ir krovinių siuntėjams. Šių metų pradžioje „Cargo stream“ pristatė pirmąją mobiliąją krovininių konteinerių rezervavimo programėlę Europoje, o apie tai skelbė prestižinis sektoriaus portalas joc.com.

L.van der Laanas buvo pakviestas tapti įmonės vadovu, nes jau daugiau nei 20 metų užima vadovaujančias pareigas ir sėkmingai padeda organizacijoms augti. Jis buvo „H&M“ Rytų Europos logistikos centro finansų skyriaus viršininkas, atsakingas už augimą ir pelningą sandėlių veiklą, kuri sukūrė 3500 darbo vietų. Paskutiniuoju metu, L.van der Laanas vadovavo konsultacijų įmonei „Remode“, padedančiai įmonėms kurti efektyvaus darbo kultūrą.

„Cargo stream“ įkūrėjai tvirtina, kad L.van der Laanas reikšmingai prisidės prie bendrovės veiklos jai plečiantis Vakarų Europoje, kuriant organizacinę struktūrą ir kultūrą.

„Šiemet planuojame pritraukti investicijas ir tęsti plėtrą į Vakarų Europą, o vėliau – JAE ir JAV. Tam, kad plėtrą vykdyti būtų paprasčiau, planuojame perkelti savo būstinę į Roterdamą Nyderlanduose, o iš Lietuvos ir toliau aptarnauti Baltijos regioną. Mes siekame greičio ir didelio klientų kiekio, tad tokios sistemos vystymas iš Lietuvos turi minusų. Nyderlanduose ir kitose Beniliukso šalyse jau dabar turime daug klientų ir partnerius, ten taip pat yra daugiau logistikos ir verslo vystymo specialistų su tarptautine patirtimi, kurių mums prireiks augant. L.van der Laanas padės mums įsitvirtinti Nyderlanduose, sustiprinti pozicijas rinkose, kuriose veikiame, ir, svarbiausia, suderinti spartų mūsų organizacijos augimą su verslo tikslais“, – sako Šarūnas Belickas, operacijų vadovas (angl. – „COO“).

Anot L.van der Laano, ryšiai su logistikos bendruomene šiose rinkose ir komandos plėtra yra pagrindiniai elementai, reikalingi sėkmingam „Cargo stream“ augimui.

„Aš labai domiuosi technologijomis verslui, todėl džiaugiuosi galimybe vadovauti „Cargo stream“ ir prisidėti prie įmonės misijos transformuoti, atšviežinti logistikos sektorių. Dirbdamas korporacijoje mačiau daug problemų logistikos sektoriuje, kurias „Cargo stream“ gali išspręsti. Kompanijos potencialas labai didelis – vien per paskutinį mėnesį sulaukėme keturių partnerystės pasiūlymų iš žinomų kompanijų, susijusių su logistikos sektoriumi Olandijoje, Vokietijoje, Lenkijoje ir Bulgarijoje. Kai tik pritrauksime reikalingas investicijas, susitelksime į įmonės misiją ir imsimės procesų tobulinimo bei plėtros. Esu tikras, kad mano patirtis logistikos ir verslo konsultavimo srityse bus naudinga komandai“, – sakė L.van der Laanas.

Įmonė skelbia, kad ir toliau stiprins pozicijas Lenkijoje, kur suburs Lenkijos ir kitų Vakarų Europos šalių IT ir logistikos specialistų komandą, o Lietuvoje komandai suteiks laisvę dirbti iš ten, kur nori.

123RF.com nuotr./Startuolis
123RF.com nuotr./Startuolis

„Turiu ilgametę patirtį skaitmenizuojant įmonių veiklą, tad nieko nedelsdamas pasiūliau šiuo keliu eiti ir „Cargo stream“. Nusprendėme, jog nuo šiol prie mūsų Lietuvoje prisijungę IT specialistai galės dirbti iš mūsų biurų Roterdame, Birmingeme, Hamburge ir kitur, o įmonė pasirūpins apgyvendinimu ir kelione. Tikime, kad galimybė būti tarptautinės komandos dalimi, paskatins tapti mūsų komandos dalimi“, – teigė L.van der Laanas.

L.van del Laanui tapus įmonės direktoriumi, buvęs direktorius Skirmantas Rimkus tęsia darbą „Cargo stream“ kaip finansų vadovas (angl. – „CFO“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius