Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pagalba smulkiajam verslui – mokėjimai mobiliuoju telefonu

Siekdami padėti dėl „COVID-19“ Lietuvoje kenčiančioms mažoms įmonėms ir prekybininkams, „SumUp“ – pirmaujanti Europoje mokėjimų priėmimo sprendimų teikėja, pasiūlė alternatyvų mokėjimų sprendimą savo klientams: mokėjimus mobiliuoju telefonu.
„SumUp“ kortelių skaitytuvas
„SumUp“ kortelių skaitytuvas / Organizatorių nuotr.

„Visi mūsų klientai Lietuvoje – smulkieji verslai ir prekybininkai, nuo šiol gali priimti mokėjimus dar saugiau ir be jokio kontakto naudodamiesi mokėjimais mobiliuoju telefonu. Ypatingai palengvėtų tiems, kurie neturi el.parduotuvių“, – sakė Vytautas Mockus, įmonės „SumUp“ vyresnysis atitikties pareigūnas.

Organizatorių nuotr./„SumUp“ kortelių skaitytuvas
Organizatorių nuotr./„SumUp“ kortelių skaitytuvas

Pasak V.Mockaus, dėl susiklosčiusių aplinkybių iškilus užsikrėtimo koronavirusu grėsmei, dabar yra naudinga naudotis nuotoliniu atsiskaitymu. „Mokėjimai mobiliuoju telefonu yra nuotolinė tų pačių mokėjimų, vykdomų naudojant SumUp kortelių skaitytuvą gyvai, priėmimų forma. Mokėjimo priėmimo principas iš esmės yra tas pats. Prekybininkas programėlėje suveda norimą gauti sumą, tada pasirenka mokėjimus mobiliuoju telefonu. Suformuojama nuoroda, kurią jis gali SMS žinute, elektroniniu paštu ar kitu komunikacijos kanalu nusiųsti savo klientui. Klientui paspaudus nuorodą, atsidaro kreditinės kortelės duomenų forma, į kurią jis suveda prašomus duomenis ir taip atlieka mokėjimą“, – kaip naudotis mobiliuoju atsiskaitymu aiškina V.Mockus.

Organizatorių nuotr./„SumUp“ kortelių skaitytuvas
Organizatorių nuotr./„SumUp“ kortelių skaitytuvas

Pašnekovo teigimu, naujoji paslauga naudingiausia būtų tiems prekybininkams, kurie gali daryti nuotolinius pristatymus, tarkime, užsisakant kokį nors meno dirbinį ir jį persiunčiant per paštomatą.

„Iki balandžio 30 d. mobiliuoju telefonu priimami mokėjimai mūsų klientams bus nemokami, tai reiškia, kad „SumUp“ už paslaugos teikimą neims jokio mokesčio. Tokiu būdu siekiame padėti išsilaikyti smulkiesiems verslams. “, – sakė V.Mockus.

Organizatorių nuotr./„SumUp“ kortelių skaitytuvas
Organizatorių nuotr./„SumUp“ kortelių skaitytuvas

„SumUp“ visame pasaulyje turi 15 biurų, įmonėje dirba daugiau nei 1,7 tūkst. žmonių. Lietuvoje „SumUp“ veikia nuo 2019 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius