Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Paramos rinkimo platforma „Aukok.lt“ suformavo naują valdybą, organizacija keisis iš esmės

„Geros valios projektai“, valdantys nacionalinę paramos rinkimo platformą „Aukok.lt“, suformavo naują valdybą. Organizacija prioritetą teiks technologiniams ir rinkodaros pokyčiams, kurie leis užtikrinti patogesnį procesą aukojantiems ir greitesnį lėšų surinkimą paramos ieškančioms organizacijoms. Naujuoju valdybos pirmininku išrinktas Andrius Bičeika, „Revolut Bank“ valdybos narys ir generalinio direktoriaus pavaduotojas, rašoma įmonės pranešime spaudai.
Naujoji valdyba
Naujoji valdyba / Ado Vasiliausko nuotr.
Temos: 1 Aukojimas

Vienerių metų kadencijai valdybos nariais paskirti Gabrielė Burbienė „15min“ rinkodaros, prenumeratos ir vystymo vadovė, Gražvydas Kaminskas, „NFQ“ rinkodaros vadovas, Ieva Koncevičiūtė, „Think Twice“ agentūros vadovė ir socialinių tinklų kolumnistė, Rytis Laurinavičius „Omnisend“ įkūrėjas ir vadovas bei Regimantas Urbanas, „Surfshark“ rinkodaros vadovas.

„Aukok.lt prioritetas – tapti pirmuoju pasirinkimu tiek paramą skiriantiems, tiek jos ieškantiems, todėl aukojantiems pasiūlysime šiuolaikiškus ir įtraukiančius sprendimus. Daug dėmesio skirsime pokyčiams, kurie leis optimizuoti paramos rinkimo procesą, dėl ko organizacijos lėšas galės surinkti greičiau ir efektyviau. Neabejotinai Aukok.lt permainos bus naudingos ne tik aukojantiems, bet ir tiems, kurie paramos ieško“ – teigia „Aukok.lt“ valdybos pirmininkas A.Bičeika.

Tarp kitų strateginių naujos valdybos prioritetų – patobulinta vartotojų patirtis, atnaujintos skaitmeninio marketingo strategijos, socialinės verslo atsakomybės plėtojimas. Valdyba taip pat pabrėžė nesikeičiantį portalo įsipareigojimą efektyvumui ir atskaitingumui.

„Aukok.lt“ portalui ir nevyriausybinei organizacijai VšĮ „Geros valios projektai“ nuo 2023 m. birželio mėn. vadovauja komunikacijos ekspertė Indrė Vareikytė, turinti ilgametę ES politikos ir veiklos nevyriausybinėse organizacijose patirtį.

„Aukok.lt“ – tai nuo 2009 m. veikiantis aukojimo internetu portalas, kuris suteikia galimybę privatiems asmenims ir įmonėms aukoti patogiau. „Aukok.lt“ atlieka tarpininko funkciją: kviečia organizacijas rinkti lėšas, vertina pateiktų paraiškų skaidrumą.

Aukoti norintys privatūs asmenys ir įmonės gali paprastai ir greitai paaukoti pasirinktą pinigų sumą vienu mygtuko spustelėjimu arba rinktis kitus jiems patogius sprendimus, pvz.: aukojimų prenumeratą, ambasadorystę ir kita. Paaukoti pinigai organizacijas pasiekia greitai ir patogiai. Įgyvendinus projektus, organizacijos teikia ataskaitas, su kuriomis susipažinti gali kiekvienas projekto aukotojas. Įgyvendinami ir unikalūs, verslui pritaikyti socialinės atsakomybės sprendimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius