Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Pareigas palieka „NT Valdų“ direktorė

Iš „Lietuvos energijos“ antrinės grupės įmonės „NT Valdos“ generalinės direktorės pareigų nuo kovo 23 d. atsistatydina Ieva Lauraitytė, skelbiama pranešime spaudai. Ji pranešė pasitraukianti ir iš naujai įsteigtos įmonės „Transporto valdymas“ vadovės pareigų bei grupės įmonių „Lietuvos dujų tiekimas“ ir „Energijos tiekimas“ valdybų narės pareigų.
Lietuvos energija
Lietuvos energija / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dešimt metų „Lietuvos energijos“ įmonių grupėje dirbusi Ieva Lauraitytė renkasi karjerą tęsti kitame, ne energetikos, sektoriuje. 2008 metais darbą Rytų skirstomųjų tinklų Teisės ir administravimo departamento direktorės pareigose pradėjusi I.Lauraitytė nuo 2011 m. vadovavo Lesto Teisės departamentui, o dar po dviejų metų, nuo 2013-ųjų ėmėsi „Lietuvos energijos“ Teisės tarnybos vadovės pareigų.

Paskutinis I.Lauraitytės veiklos „Lietuvos energijos“ grupėje etapas buvo vadovavimas grupės įmonei „NT Valdos“.

„Visos komandos vardu dėkoju Ievai Lauraitytei už aktyvius veiksmus ir puikius veiklos rezultatus, vadovaujant „NT Valdoms“. Pastarieji metai buvo sėkmingi ir apžvelgiant pasiektus veiklos rezultatus, ir dėl įgyvendintų pokyčių, susijusių su „Lietuvos energijos“ grupės veiklos išgryninimu, atsisakant netiesioginės veiklos“, – sakė „Lietuvos energijos“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius Darius Maikštėnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite 15min naujienlaiškius