Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parodė Vladimiro Putino dukrą – siejama su įmone, statančia onkologinių ligų centrą

Moteris, kuri, kaip pranešama, yra vyresnioji Rusijos prezidento Vladimiro Putino dukra Marija Voroncova, įvardijama kaip įmonės, dalyvaujančios didelės vertės onkologinių ligų centro statybose Leningrado srityje, bendraturtė. Tokius duomenis liepos 24 d. paskelbė BBC padalinys Rusijoje.
Marija Voroncova
Marija Voroncova / Stop kadras

Kaip skelbia portalas rferl.org, cituodamas BBC padalinį Rusijoje, ji kontroliuoja 20 proc. sausį įkurtos bendrovės „Nomeko“ akcijų paketą. Kiekvienas iš penkių steigėjų, tarp jų ir M.Voroncova, investavo po 1600 JAV dolerių – 100 tūkst. rublių.

Moters vaidmuo 634 mln. dolerių vertės projekte, kuris statomas netoli Sankt Peterburgo, nėra aiškus, tačiau BBC paskelbė, kad ji ketina perimti modernaus centro, kurį ketinama atidaryti iki 2021-ųjų, valdymą.

Medicinos kompleksas talpins 20 tūkst. pacientų ir turėtų gebėti atlikti iki 10 tūkst. operacijų per metus. Jame įsikurs onkologinių ligų gydymo centras, branduolinės medicinos ir spindulių terapijos centras bei reabilitacijos centras.

Pagrindinė projekto investuotoja yra draudimo bendrovė „Sogaz“, kurioje dirba V.Putino giminaitis Michailas Putinas.

„Sogaz“ dukterinės įmonės „SogazMedicine“ vykdomasis direktorius Vladislavas Baranovas taip pat yra ir bendrovės „Nomeko“ bendraturtis.

V.Putino vyresnioji dukra Rusijos valstybinėje televizijoje buvo parodyta liepos 23 d. V.Putinas visuomet slėpė savo šeimos gyvenimą, Kremlius nepatvirtino nė vienos iš dukterų tapatybės.

Vyresnioji V.Putino dukra Marija gimė 1985-aisiais, o antroji gimė po metų. V.Putinas išsiskyrė su žmona Liudmila 2014-aisiais.

Jaunesnioji dukra Katerina Tichonova – akrobatinio rokenrolo pasaulio atstovė.

2015-aisiais Rusijos žiniasklaida pranešė, kad ji įmonės, vystančios 1,7 mlrd. vertės inovacijų centrą Maskvos valstybiniame universitete, vadovė.

Remiantis „The New Times“ 2016-ųjų duomenimis, M.Voroncova 2011-aisiais su pagyrimu baigė Maskvos valstybinio universiteto Medicinos fakultetą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius