Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbta atranka į „U-New!-versity!“

Kūrybinė agentūra „New!“ skelbia atranką į vidinį, nemokamą savo universitetą „U-New!-versity!“. Visi užsiregistravę „U-New!-versity!“, turėtų suskubti tikrinti savo pašto dėžutes – jose pasirodė stojamųjų užduotis. Ją išspręsti duota iki vidurnakčio. „U-New!-versity!“ studijuos du geriausiai įveikę stojamųjų užduotį.
Kūrybinė agentūra „New!“ kuria „uNew!versity“
Kūrybinė agentūra „New!“ kuria „uNew!versity“ / „New!“ nuotr.

Agentūros „New!“ kūrybos vadovo Tomo Ramanausko paruoštame reklamos rašymo kurse vietas jau turi „New!“ ir skaitmeninių sprendimų agentūros „SuperYou“ darbuotojai. Dar dvi vietos paaiškės po atrankos.

„Šiame kurse, šalia jaunų agentūros talentų turime 2 vietas studentams, reklamos viltims. Gavome tikrą registracijos į atranką ataką, įdomu, kiek yra kokybės tokioje kiekybėje ir kas aplenkęs visus prisijungs prie mūsų.

Paruošiau 10 paskaitų kursą, „Rašymas reklamai ir prekės ženklams (brandwriting)“ arba tiesiog rašymas, kaip išgyvenimas. Darysime namų darbus, mokysimės iš meistrų, rašyme laiškus priešams ir teoriją paversime treniruokliais“, – šypsosi T.Ramanauskas.

„U-New!-versity!“ yra pirmas Lietuvos istorijoje reklamos universitetas, agentūros viduje. Jame studentai mokysis, kaip geriau rašyti reklamą, pateks tiesiai į kūrybinės agentūros virtuvę. T.Ramanauskas studentams paruošė 10 paskaitų kurso medžiagą, surinkęs gausybę patarimų ir pavyzdžių iš ilgametės patirties reklamos versle ir kūrime. Paskaitos vyks tris kartus per savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius