Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbta naujojo „Ignitis“ finansų ir veiklos valdymo vadovo atranka

Valstybės kontroliuojama energetikos grupė „Ignitis grupė“ paskelbė antrinės bendrovės „Ignitis“ finansų ir veiklos valdymo direktoriaus bei valdybos nario atranką.
„Ignitis grupė"
„Ignitis grupė" / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Atranka į minėtą poziciją paskelbta po to, kai anksčiau šias pareigas užėmęs Artūras Bortkevičius tapo naujuoju „Ignitis“ generaliniu direktoriumi ir valdybos pirmininku, praneša grupė.

„Ignitis grupės“ valdybos narys ir „Ignitis“ stebėtojų tarybos pirmininkas Vidmantas Salietis teigia, kad tarptautinė plėtra ir sėkminga veikla konkurencijai atvertoje elektros tiekimo rinkoje šiuo metu yra vieni svarbiausių „Ignitis“ veiklos uždavinių.

„Todėl iš naujojo „Ignitis“ finansų vadovo tikimės ne tik sukauptos patirties šioje srityje, bet ir aktyvaus įsitraukimo įgyvendinant užsibrėžtus bendrovės tikslus ir formuojant veiklos strategiją“, – pranešime teigia V.Salietis.

Tarp kandidatams į „Ignitis“ Finansų ir veiklos valdymo direktoriaus ir valdybos nario poziciją keliamų reikalavimų yra ne mažesnė nei trejų metų vadovavimo patirtis didelių įmonių finansų valdymo srityje.

Kandidatuoti į šią poziciją kviečiama iki šių metų rugpjūčio 15 dienos. Atrinktas kandidatas valdybos nario pareigas eis iki dabartinės „Ignitis“ valdybos kadencijos pabaigos – 2023 metų gegužės 31 dienos.

„Ignitis“ valdybą šiuo metu sudaro A.Bortkevičius, verslo ir klientų plėtros tarnybos direktorius Haroldas Nausėda, verslo ir klientų plėtros tarnybos direktorius Tadas Adomaitis, bei privačių klientų tarnybos direktorius Andrius Kavaliauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius