Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prognozuojama, kad „Lukoil“ virs „Baltic Petroleum“ ir „Luktarna“

Nors „Lukoil“ paskelbė parduodantys aktyvus Lietuvoje ir Latvijoje ir paliekantys rinką, degalų pardavėjai naujų žaidėjų nesitiki. Anot jų, visiškai įmanoma, kad degalines įsigys dabartinei tinklo valdytojai „Lukoil Baltija“ vadovaujantis Ivanas Paleičikas, rašo „Verslo žinios“.
Degalinių protestas
„Lukoil“ degalinė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Mažmeninės degalų prekybos tinklo „Statoil Fuel & Retail“ generalinis direktorius Skirmantas Mačiukas pabrėžė, kad tai, ar rinkoje bus pokyčių, priklauso nuo to, ar „Lukoil“ tikrai pasitrauks iš rinkos. Anot jo, gali nutikti ir taip, kad „Lukoil“ iškabas pakeis, pavyzdžiui, „Baltic Petroleum“ tinklo, siejamo su I. Paleičiku, vardas. Pastarąjį degalinių tinklą valdo bendrovė „Spectator NT“, kuriai vadovauja Andrius Paleičikas.

Jis teigia pastebėjęs, kad ženklo keitimo darbai vyksta jau kurį laiką ir nemažai „Lukoil“ degalinių buvo perduota „Baltic Petroleum“ tinklui, kai kurios degalinės pervadinamos „Luktarnos“ vardu. „Luktarna“ degalinių tinklas priklauso „Vaizgos“ grupei, kurios akcijos priklauso I.Paleičikui bei jo sutuoktinei Birutė Paleičikienei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius