Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Rasoul Najafi paskirtas SEB banko Lietuvoje valdybos nariu

Nuo rugpjūčio 2 d. SEB banko Lietuvoje valdybos nariu paskirtas Rasoul Najafi. Jis pakeis dabartinį SEB banko Lietuvoje valdybos narį, Kreditų ir rizikos valdymo tarnybos direktorių Robertsą Bernį, kuris paliks dabartines pareigas rugpjūtį, o SEB grupę – spalio pabaigoje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„SEB“ bankas
„SEB“ bankas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 1 SEB bankas

Šiuo metu Rasoul Najafi vadovauja Grupės likvidumo rizikos kontrolės padaliniui SEB grupėje Stokholme.

„Džiaugiuosi galėdama pasveikinti prie SEB banko komandos Lietuvoje prisijungiantį Rasoul Najafi, kuris ėmėsi užduoties vadovauti Kreditų ir rizikos valdymo tarnybai ir kuris mūsų valdyboje įneš daugiau įvairovės. Jo karjeros kelias SEB, „Nordea“ ir SBAB bankuose Švedijoje skaičiuojamas nuo 2008 metų. Atsižvelgdama į jo tarptautinę ir profesinę patirtį įvairiose rizikos valdymo, iždo ir likvidumo rizikos kontrolės pozicijose, tikiu, kad banko Kreditų ir rizikos valdymo tarnyba bus gerose rankose“, – sako Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė, SEB banko Lietuvoje vadovė.

Rasoul Najafi studijavo tarptautinę ekonomiką ir finansus Jonkopingo tarptautinėje verslo mokykloje Švedijoje, finansų magistro laipsnį įgijo Geteborgo universitete Švedijoje, taip pat studijavo Velingtono universitete Naujojoje Zelandijoje ir yra išlaikęs visus tris CFA programos lygius CFA institute Londone ir Stokholme.

Roberts Bernis SEB dirba nuo 1995 metų, o nuo 2009 m. spalio buvo SEB banko Lietuvoje valdybos narys, Kreditų ir rizikos valdymo tarnybos direktorius. Siekdamas užtikrinti sklandų pareigų perdavimą, Roberts Bernis iki spalio pabaigos tęs darbą SEB banke Lietuvoje, bus Kreditų ir rizikos valdymo tarnybos direktoriaus pavaduotojas, vėliau jis paliks SEB grupę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius