Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 21

„Reikalauja sekso ar vežti miškais“: kraupios „Bolt“ pavežėjų ir klienčių istorijos – kaip apsisaugoti?

Socialiniuose tinkluose galima rasti ne vienos moters pasakojimą, kad jos patyrė pavežėjų seksualinį priekabiavimą Lietuvoje. Jos teigia išsikvietus automobilį iš vairuotojų išgirdusios įvairiausių intymių pasiūlymų bei replikų. Pastarųjų iš klientų, išvydusių jauną moterį prie vairo, sulaukia ir „Bolt“ pavežėjos.
Pavežėjas
Pavežėjas / 123RF.com nuotr.

Tempė į krūmus, reikalavo sekso

Štai viena vilnietė anonimiškai socialinio tinklo „Facebook“ grupėje pasakoja, kad pavežėjas užsienietis, vardu Asifas, jai pasiūlė nemokamai pavežti ją iki namų, o įlipus į automobilį nusivežė prie Salotės ežero ir ten pareiškė norintis su ja lytiškai santykiauti.

„Bevažiuojant jis pradėjo kalbėti rusų kalba, kaip jam norisi sekso, kad jis mėgsta seksą ir panašiai. Atsakiau, kad aš paslaugų neteikiu ir pasiūliau kreiptis tiesiogiai į stotį“, – rašė moteris.

Prie ežero jis dar kartą pakartojo norintis sekso. Tiesa, moteris pripažino tuo metu buvusi išgėrusi, tačiau teigia nenorėjusi leistis į intymią pažintį su nepažįstamuoju.

Supratusi, kad gali būti nuskriausta, moteris pasiėmusi rankinę apsimetė einanti gamtinių reikalų į krūmus, tačiau vyras ėmė ją vytis, esą griebę už rankos, tempė jėga į krūmus.

Pasprukusi moteris iškvietė policiją. Ji socialiniame tinkle nuasmeninus įkėlė, kaip teigiama, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato reagavimo valdybos 6-ojo skyriaus nutarimą pripažinti ją nukentėjusia. Tačiau apie šį ir kitus panašius atvejus policija teigia neturinti informacijos. Taip 15min tvirtino Lietuvos policijos atstovas spaudai Ramūnas Matonis.

Tačiau 15min rado ir daugiau panašių istorijų, kai priekabiauta prie „Bolt“ keleivių arba pačių pavežėjų, ir aiškinosi, kaip tokiais atvejais joms apsisaugoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius