Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rugsėjį prekybos slėnyje „Nordika“ bus atidarytas naujas „McDonald‘s“ restoranas

Rugsėjo mėnesį pietinėje Vilniaus dalyje, greta IKEA parduotuvės, pradėsiančiame veikti naujame prekybos slėnyje „Nordika“ įsikurs 11-asis Lietuvoje restoranas „McDonald‘s“, pranešė prekybos slėnio atstovai.
Naujas McDonald's pusryčių meniu
Naujas McDonald's pusryčių meniu / McDonald's nuotr.
Temos: 2 Nordika McDonald's

„Vienas stipriausių pasaulio prekės ženklų investuoja į galimybę įsikurti pietinėje Vilniaus dalyje ir prisidėti prie jos plėtros. Todėl tai yra gera naujiena ne tik „Nordikos“ lankytojams, bet ir rajono gyventojams bei visam miestui“, – sakė pagrindinis „Nordikos“ investuotojas Peteris Gage'as Morrisas.

„Nordika“ nuotr./„Nordika“ vizualizacija
„Nordika“ nuotr./„Nordika“ vizualizacija

Naujojo restorano plotas sieks apie 300 kv. m. Prekybos slėnio lankytojų bei aplinkinių rajonų gyventojų patogumui restorane visą parą veiks „McDrive“ zona, leisianti vairuotojams apsipirkti neišlipant iš automobilių.

Restorane bus pritaikyta nauja „McDonald‘s“ lankytojų aptarnavimo koncepcija, atskirianti maisto užsakymo ir paėmimo vietas. Ši koncepcija leis užtikrinti dar greitesnį ir efektyvesnį maisto bei gėrimų užsakymą tiek restorano lankytojams, tiek jo darbuotojams. Užsakymai čia bus ruošiami individualiai, o salėje įrengtas specialus ekranas leis svečiams sekti jų užsakymų vykdymą. 

Restoranas veikti pradės rugsėjo pabaigoje-spalio pradžioje. Investicijos į naująjį „McDonalds“ restoraną sieks 850 tūkst. eurų, į visą „Nordikos“ prekybos slėnį – beveik 50 mln. eurų. 

Tai bus jau antras „McDonald‘s“ restoranas Lietuvoje, kuriame lankytojai maisto ir gėrimų galės užsisakyti patys, naudodamiesi savitarnos kioskais. 

„Naujoji lankytojų aptarnavimo koncepcija – didelis žingsnis vystant tinklo veiklą Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse. Pritaikę naują požiūrį ir pasitelkę naujausias technologijas, nuo šiol ir Lietuvoje galėsime pasiūlyti itin modernią lankytojų aptarnavimo sistemą, kurią jau spėjo įvertinti daugybė „McDonald‘s“ lankytojų visame pasaulyje“, – sakė restoranų tinklo „McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Vladimiras Janevskis.

Restoranas veikti pradės rugsėjo pabaigoje-spalio pradžioje. Investicijos į naująjį „McDonalds“ restoraną sieks 850 tūkst. eurų, į visą „Nordikos“ prekybos slėnį – beveik 50 mln. eurų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius