-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinės savivaldybės įmonei VASA vadovaus J.Prunskienė

Sostinės savivaldybė pasirašė sutartį su „Vilniaus atliekų sistemos administratorius“ (VASA) vadovo konkursą laimėjusia kandidate Justina Prunskiene, dirbusia UAB „Ecso Holding“ valdyboje ir šios grupės įmonėse. VASA direktorės darbą J.Prunskienė pradės lapkričio 23 d. ir pakeis nuo šių metų birželio vidurio laikinai įmonės direktoriaus pareigas ėjusį Arvydą Darulį, skelbiama pranešime žiniasklaidai.
Justinai Prunskienė
Justinai Prunskienė / Asmeninio archyvo nuotr.

J.Prunskienė yra baigusi mokslus Mykolo Romerio ir Vytauto Didžiojo universitetus (VDU), kuriuose studijavo socialinius mokslus ir įgijo teisės krypties bakalauro bei verslo krypties magistro kvalifikacinius laipsnius.

DU ji baigė Baltijos vadybos instituto (BMI) tarptautinę verslo vadybos magistrantūros programą, skirtą įmonių aukščiausio lygio vadovams.

Pastaraisiais metais J.Prunskienė dirbo UAB „Ecso Holding“ valdybos nare, vadovavo UAB „Granulės“ bei UAB „Ecso“ verslo plėtrai ir ėjo UAB „Ekotarnyba“ direktorės pareigas. „Ecso“ įmonių grupėje ji buvo atsakinga už finansų planavimą bei kontrolę, aplinkos apsaugos ir apskaitos procesų politiką, kokybės valdymą, gamybos apskaitą, teisinių procesų užtikinimą ir personalo valdymą.

VASA direktoriaus atrankos konkursas buvo paskelbtas antrą kartą šių metų rugsėjo pabaigoje po to, kai pirmąjį konkursą laimėjęs kandidatas nusprendė šių pareigų nesiimti. Antrajame konkurse dalyvavo 14 kandidatų.

„Mano lūkestis – kad „VASA“ kartu su naująja vadove taptų savo srities kompetencijų centru, kuriame dirbtų geriausi atliekų tvarkymo specialistai, o šalia jau dabar daug iššūkių turinčioje atliekų sistemoje atsirastų ir inovacijos bei naujoviškas, pokyčius atnešantis požiūris“, – sako atliekų sektorių kuruojantis mero pavaduotojas Valdas Benkunskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius