Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Telia“ atnaujino didžiuosius salonus, į juos investavo 2,5 mln. eurų

„Telia“ užbaigė dvejus metus trukusį projektą ir atnaujino 30 didžiausių klientų aptarnavimo salonų Lietuvoje. Vien šįmet į salonų rekonstrukciją bendrovė investavo daugiau nei milijoną eurų, o bendra projekto vertė siekia 2,55 mln. eurų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Telia“
„Telia“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Telia“ kartu su partneriais visoje Lietuvoje turi 52 klientų aptarnavimo salonus. Baigusi didžiuosiuose šalies miestuose, apskričių centruose įsikūrusių salonų atnaujinimą, toliau „Telia“ investuos ir į mažesnius salonus, esančius regionuose.

Pasak Linos Bandzinės, „Telia“ l.e.p. Pardavimo ir klientų aptarnavimo vadovės, bendrovė laikosi holistinio požiūrio ir stengiasi nuolat tobulėti visose klientų aptarnavimo srityse, kad žmonės norimas prekes, paslaugas bei atsakymus atrastų arba gautų sau patogiu būdu ir kaip įmanoma greičiau. Todėl ieškoma galimybių, kaip skaitmeninius kanalus padaryti patrauklesniais ir patogesniais klientams. Tai apima tiek „Telia“ mobiliąją programėlę, tiek savitarną internete, tiek interneto svetainę.

„Jau šiuo metu žmonėms atėjus į saloną su klausimais, kuriuos galima lengvai išspręsti savitarnoje, darbuotojai jiems padeda ir parodo, kaip tai atlikti patiems, kad ateityje nereiktų gaišti laiko vykstant į saloną. Tam pritaikome ir salonus: juose įrengiame darbo vietas, kuriose klientai gali patys prisijungti ir naudotis savitarna“, – sako L.Bandzinė.

Lapkričio mėnesį paskelbta, kad „Telia“ jau antrus metus iš eilės pripažinta aukščiausią aptarnavimo kokybę suteikiančia telekomunikacijų bendrove Lietuvoje. Aptarnavimo kokybės telekomunikacijų sektoriuje 2021 m. tyrimą atliko UAB „Slapto pirkėjo tyrimai“, dirbanti su prekės ženklu „Dive Lietuva“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius