Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TOP30 populiariausių el. parduotuvių dabar ir 2018 m.: į viršų kilo užsienio žaidėjai

Internetinė prekyba pastaraisiais metais augo itin ženkliai, o jai padidinti apsukas labai padėjo koronaviruso pandemija. Populiariausių parduotuvių per penkerius metus sąrašuose didžiausi pokyčiai fiksuoti aprangos ir avalynės segmentuose. Tuo metu pirmosiose vietose ženklių pasikeitimų nebuvo – lyderėmis išlieka internetinės prekybos milžinės „Pigu.lt“, „Senukai“ ir „Topo centras“.
Elektroninė parduotuvė
Elektroninė parduotuvė / 123RF.com nuotr.

Puslapyje internetoparduotuves.lt atliktame tyrime, kuriame remiamasi „SimilarWeb“ bei „Google Analytics“ pateiktais duomenimis, galima matyti, kad lyderiai 2022 m. kovą ir toliau išliko nepajudinami – pirmajame penketuke rikiavosi „Pigu.lt“, „Senukai.lt“, „Telia.lt“, „Aboutyou.lt“ ir „Tele2.lt“.

Tvirtas pozicijas kovą užėmė ir elektronikos parduotuvės – „Topocentras.lt“ ir „Varle.lt“ atitinkamai rikiavosi 7 ir 8 pozicijose.

Dešimtuką užbaigė „Eurovaistine.lt“, „Bite.lt“ ir „Loto.lt“.

Palyginus su TOP30 lankomiausių el.parduotuvių 2018 metais, matyti, kad lietuvių pirkėjai ėmė vis dažniau dairyti į užsienio žaidėjus, nutarusius plėstis Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius