Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Topo centrą“ šturmavo pirkėjai (atnaujinta 18.20 val., nuotraukos)

Sekmadienį į vieną iš „Topo centro“ parduotuvių sostinėje, kurioje paskelbta nuolaidų akcija, rinkosi gausybė pirkėjų.
Visoms prekėms – 30 proc. nuolaida.
Visoms prekėms – 30 proc. nuolaida. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Mes siūlysime tikras nuolaidas ir ne kelioms, o visoms parduotuvėje eksponuojamoms prekėms“, – praėjusią savaitę pabrėžė parduotuvės direktorius Aleksandras Stepanovas. Išskirtinė akcija, kuomet visos prekės parduodamos su 30 procentų nuolaida, įvyko „Topo centras“ parduotuvėje Vilniuje, Švitrigailos g. 11 E.

Nusprendė naktimis nevarginti

„Šią akciją rengiame nedarbo dieną, kad žmonės galėtų ateiti šeimomis, su vaikais, ir visi pasitarę išsirinkti namams reikalingą techniką. Gerbiame savo klientus, taupome jų brangų laiką ir nevarginame jų naktimis. Juk prekės įsigijimas turi būti malonus procesas, – kalbėjo parduotuvės vadovas A.Stepanovas. – Kasdienius buities darbus palengvinanti technika, kaip ir modernus televizorius ar kompiuteris, yra naudojami visos šeimos poreikiams tenkinti. Todėl pravartu įsiklausyti į kiekvieno šeimos nario nuomonę ar pageidavimus.“

„Akcijos nuolaidos galios visiems pirkimams, be išimties – tiek mokant grynaisiais, tiek perkant išsimokėtinai. Manau, kad tokia patraukli akcija sulauks didelio susidomėjimo,“ – tikino A.Stepanovas.

Rikiavosi dar prieš atidarymą

Nepaisant to, kad akcija vyko visą dieną, pirmieji pirkėjai ėmė būriuotis dar prieš 10 valandą, kuomet atidaroma parduotvė. Apie šimtas žmonių lūkuriavo susispietę prie durų, matyt, bijodami, kad gali pasikartoti išpardavimo „Akropolyje“ patirtis, kuomet kai kurie pirkejai pageidautų prekių nebegavo.

Iš pradžių į parduotuvę buvo suleisti ne visi laukę žmonės, tačiau vėliau, išvydus, kad parduotuvėje didžiulis žmonių skaičius bėdų nepridaro, į vidų buvo suleisti visi laukusieji. Panašu, kad daugelis žmonių jau iš anksto žinojo, ko jie nori, tad iš karto ėjo prie nusižiūrėtų prekių ir suko link kasų. Būtent ties kasomis, panašu, daugeliui teks apsišarvuoti kantrybe, mat čia nusidriekė nemažos eilės.

Išpardavimo akcija „Topo centre“ vyko po plačiai nuskambėjusios naktinės „Akropolio“ apgulties bei naktinio apsipirkimo sostinės „Europos“ prekybos centre.

Spūsčių nebeliko

Apie 13 val. žmonių spūsčių „Topo centre“ nebeliko. Visi norintieji gali laisvai patekti į parduotuvę, šalia prekybos centro kantresnieji randa  ir kur pastatyti automobilį.

Didesnis išbandymas ketinančiųjų pirkti buitinės technikos kol kas dar laukia tik prie kasų. Šiuo metu dirba tik dvi iš trijų. „Šiek tiek pavedė sistema, todėl galbūt didesnės eilės, tačiau kitų problemų nėra“, – tikino „Topo centro“ parduotuvės vadovas A.Stepanovas. Sumokėti laukiančiųjų miestiečių eilės driekiasi per pusę prekybos centro.

Paprastomis akcijomis žmones privilioti jau sudėtinga, – A.StepanovasPasak parduotuvės vadovo, žmonės kol kas perka viską iš eilės. „Jaunimas labiau buriuojasi prie kompiuterinės technikos, vyresni pirkėjai perka įvairią  buitinę techniką“, – naujienų portalui 15min.lt sakė A.Stepanovas. Jis tikina, kad visiems pirkėjams buitinės technikos sandėlyje pakaks.  „Kažko panašaus ir tikėjomės organizuodami akciją. Be to, kaip ir visur, vartojimas mūsų srityje smunka, todėl paprastomis akcijomis žmones privilioti jau sudėtinga“, – neslėpė A.Stepanovas.

Prie kasų laukiantys vilniečiai 15min.lt  tikino, kad dėl 30 proc. nuolaidos visoms prekėms apie pusę valandos pastoviniuoti eilėje išties apsimoka. „Sutaupėme apie 60 Lt, apžiūrėjome kitą techniką. Tikrai apsimoka“, – džiaugsmo neslėpė vilnietė Vaida, su vyru nusipirkusi spausdintuvą.  Perkantieji buitinę techniką miestiečiai, taip pat tikina nenusivylę akcija. „Šaldytuvui sutaupėm apie 300 Lt. Tai nemaži pinigai, juolab, kad eilėje reikėjo laukti tik prie kasos. Prie sandėlio eilių nėra“, – pasakojo Sigitas.  Daugelis 15min.lt kalbintų pirkėjų neslėpė į parduotuvę ėję tiksliai žinodami, ką nori nusipirkti.

Mažiausiai domėjosi mobiliaisiais telefonais

18 val. prekybos centre dar vaikštinėjo vienas kitas žmogus, tačiau susidomėjimas akcija atslūgo. Eilėse stovi po 3-4 žmones.  „Tikslios statistikos neturime, tačiau jau galima pasakyti, kad labiausiai žmonės pirko kompiuterinę techniką, fotoaparatus bei rimtesnę buitinę techniką – šaldytuvus, skalbykles“, – naujienų portalui 15min.lt konstatavo A.Stepanovas. Anot jo, vilniečiai mažiausiai domėjosi nukainuotais mobiliaisiais telefonais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius