Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„TransUnion“ Lietuva vadovu paskirtas Povilas Domarkas

Tarptautinė duomenų ir technologijų bendrovė „TransUnion“, Lietuvos padaliniui vadovauti paskyrė naują vadovą – juo tapo Povilas Domarkas, rašoma pranešime spaudai.
Povilas Domarkas
Povilas Domarkas / TransUnion Lietuva nuotr.

Nuo liepos 1 d. naujas pareigas užimsiantis P.Domarkas įmonėje pradėjo dirbti dar 2013 m. ir per savo karjerą vadovavo bendrovės įvairioms IT produktų kūrimo, vystymo ir duomenų inžinerijos komandoms.

Šiuo metu įmonėje visame pasaulyje dirba daugiau nei 10 000 darbuotojų, o Lietuvos paslaugų centras vienija daugiau nei 280 darbuotojų, dirbančių padaliniuose Kaune ir Vilniuje. Suburta „TransUnion“ komanda Lietuvoje jau daugiau nei 10 metų padeda sklandžiai vystytis organizacijos verslui tarptautinėje rinkoje bei kelerius metus iš eilės demonstruoja stabilų augimą. Pernai metais įmonės pajamos augo 29 proc., palyginti su 2020 m. rezultatais.

„Povilas bendrovėje dirba jau beveik dešimtmetį ir per savo karjerą ne kartą įrodė savo profesinius gebėjimus, sparčiai gerindamas jo vadovaujamų padalinių veiklos rezultatus bei burdamas talentingų specialistų komandas, kurios turėjo svarią įtaką ir augantiems visos įmonės veiklos rezultatams Lietuvoje.

Šio centro veikla, drauge su kitais padaliniais visame pasaulyje, leidžia mums vystyti naujausias technologijas bei kurti modernią infrastruktūrą, kuri veikia kaip diegiamų inovacijų katalizatorius bei yra svarbus bendro įmonės augimo veiksnys“, – pasikeitimus komandoje komentuoja Avesh Singh, „TransUnion“ viceprezidentas, atsakingas už paslaugų centrų strategijos vystymą ir įgyvendinimą visame pasaulyje

Naujai paskirtas Lietuvos padalinio vadovas Povilas Domarkas pažymi, „kad Lietuvos biuro veikla jau eilę metų buvo nukreipta aptarnauti „TransUnion“ Jungtinės Karalystės padalinį, o sukaupta ekspertinė patirtis parodė, jog galime sėkmingai padėti kitų rinkų klientams. Tad siekiant išlaikyti įmonės augimą, vienas iš strateginių tikslų ateinančiais metas bus stiprinti šį vidinį bendrovės talentą, pritaikant sukauptą patirtį ir kitose rinkose. O šį paskyrimą vadovauti Lietuvos biurui vertinu kaip svarų pasiektų rezultatų pripažinimą ir tikiuosi, jog tai įkvėps daugelį mano kolegų taip pat siekti savo profesinių tikslų mūsų įmonėje“.

Rinkoje augant IT specialistų poreikiui, bendrovė taip pat planuoja ir toliau tobulinti vykdomas vidinių mokymų programas darbuotojams. Jau vien per 2021 m. organizacijos viduje kvalifikaciją kėlė ir vidinės karjeros pokyčių, užimant naujas ar aukštesnes pareigas, pavyko pasiekti beveik 40 proc. visų įmonės darbuotojų.

Dauguma Lietuvoje dirbančių „TransUnion“ kolegų turi galimybes baigti papildomus tiek vidinius, tiek išorinius specialiuosius kvalifikacijos kursus ar papildomas aukštojo mokslo studijas profesiniam tobulėjimui. Per artimiausius metus įmonė įvairiems darbuotojų mokymams planuoja skirti dar 200 000 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius